Girl holding driver licence.

Særlig køreundervisning

Har du kørt for stærkt, fået for mange klip eller på anden vis været så uheldig at du har fået et kørselsforbud?

Hos HeyWay har vi gjort det super simpelt og overskueligt at gennemfører et særlig køreundervisningsforløb, så du kan få dit kørekort tilbage. Du følger blot trinene nedenfor, så er du hurtigt videre igen.

Teoriundervisning


Når man har fået et kørselsforbud, skal man gennemføre et særligt køreundervisningsforløb. 

Det består bl.a. af 8 x teorilektioner af 45 min. pr. lektion. ‍

Køreundervisning


Du skal også gennemføre 8 x kørelektioner af 45 min. pr. lektion.  

Hos HeyWay har vi gjort det nemt og ligetil. Via vores bookingsystem vil du få tildelt et klippekort, og derfra booker dig selv ind på de moduler/lektioner som du skal igennem.

Når du skal have selve køreundervisningen, vælger du selv din kørelærer, du kan under fanen Kørerlærer oversigt møde alle vores kørelærere.

Borgerservice


For at kunne få tildelt en teori/køreprøve skal du en tur forbi borgerservice.

Der skal du udfylde en ansøgning om kørekort, og betale et prøvegebyr til politiet på kr. 890,- (Du kan tidligst få godkendt ansøgningen hos borgerservice, når du har gennemført den særlige køreundervisning).

Teoriprøven


Når din ansøgning er godkendt og prøvegebyret er betalt, kan du bestille tid til en teoriprøve. Dette gør du ligeledes via borgerservice. (Ønskes en digital teoriprøve, skal du huske at informere borgerservice om dette.)

Køreundervisning

Selvom du har kørt bil i mange år, er det rigtigt svært at bestå teoriprøven hvis du ikke øver dig inden prøven.

Du vil med vores pakkeløsning for særlig køreundervisning få 120 dages online teoriadgang, med emneprøver, teoriprøver mv. Vi anbefaler du øver en masse teoriprøver inden du den rigtige teoriprøve. 

Køreprøven


Din kørelærer vil starte med at finde en køreprøve til dig, når selve prøvedagen kommer vil du mødes med din kørelærer 45 min. før prøven, så du kan få varmet lidt op og få fjernet den nervøsitet der typisk er på prøvedagen.

Hvordan foregår det?

Politiets kontrollerende køreprøve består af en teoriprøve og en praktisk prøve. Begge prøver skal bestås for at generhverve retten til at køre bil. På samme måde som når man tager kørekort første gang.


Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

✉️ Skriv til os

Send os en mail og vi vil sørge for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Send os en mail

☎️ Ring til os

Ring til os på telefonen og vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Start opkald nu


BILTEKNIK