Tag kørekort på en tryg, fleksible og effektiv måde

Kære forældre!

Hos HeyWay ved vi, at det at lære at køre bil kan være en bekymrende tid for både elever og forældre. Det er vigtigt for os at sikre, at dit barn får den bedste mulige køreuddannelse for at blive en sikker og ansvarlig bilist på vejene. Derfor har vi udviklet en digital kørekorts platform, der er målrettet mod unge mennesker, deres udfordringer og behov.

Se nedenfor hvorfor I skal vælge HeyWay:

YouTube

Filmdistributor

Central kundeservice

Vi ved, at det kan være overvældende at tage kørekort, derfor har vi investeret i en central kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig og dit barn med spørgsmål og eventuelle udfordringer under hele deres uddannelse, så i altid kan føle Jer tryg og rolig.

Digital logbog app

Vores populærere digital logbog app, registrerer alle undervisningsmodulerne, som dit barn skal gennemføre i deres køreuddannelse. Den giver et let og hurtigt overblik over uddannelsen opbygning, og hvad der skal læres fra gang til gang. Appen lever op til alle lovens krav, og kan fremvises digitalt til både teori- og køreprøven, så man aldrig glemmer papirer.

Evaluering med smileys

Efter hver kørelektion får dit barn en evaluering af deres kørelærer med smileys. Dette giver dig og dit barn mulighed for at følge og forstå deres udvikling, og kørelærerne mulighed for at tilpasse undervisningen til dit barns behov.

Anmeldelser og ratings

Vi tilbyder også en platform, hvor dit barn kan rate og skrive anmeldelser af deres kørelektioner og kørelæreren. Dette hjælper andre elever med at vælge den bedste kørelærer til deres behov og præferencer. Det er også en den eneste måde vi kan kvalitetssikre, og kun have de bedste kørelærere på platformen.

Frederikke Schreiber

Morten er en super flink og tålmodig lærer. Han er rigtig god til at guide en igennem de ting, man skal lære på en rolig og behagelig måde, uden pres og for meget stress. Kan kun anbefale!

Rebeka Maria Winther

Fatma var ikke min første kørelærer. Jeg skiftede til hende, da jeg ønskede en ny kørelærer. Fra jeg startede mit forløb hos hende, til jeg fik kørekortet, tog det 13 dage. Hun er en dygtig og sympatisk kørelærer, der vejleder sine elever godt. Hun går meget op i, at finpudse ned til de mindste detaljer. Derfor underviser hun konkret og direkte. Jeg bestod min køreprøve i første forsøg, hvilket Fatma har haft stor andel i.

Amanda Lindebjerg

Jeg har været utroligt glad for at have Jannick som kørelærer og kan kun stærkt anbefale at tage kørekort hos ham! Undervisningen var altid sjov og han var i godt humør, hvilket kun gjorde det nemmere at lære. Han har både i teori og køretimerne, formået at gøre mig klar til at komme ud i trafikken. En stærk anbefaling fra min side

Vælg og Book din favorit kørelærer

I har sammen med jeres barn mulighed for at vælge kørelærer ud fra forskellige kriterier såsom opsamlingssted, tidligere elevers ratings og anmeldelser, bil og personlighed mv.
Dette gør det lettere at finde en, der passer til ens individuelle behov og præferencer. Den rigtige kemi mellem kørelærer og eleven kan være forskellen på en stressende og frustrerende køreuddannelse og en sjov og engagerende en af slagsen.

Skift kørelærer

Hvis du og dit barn ikke er tilfredse med den valgte kørelærer, kan I nemt skifte til en anden. Dette giver Jer mulighed for at finde en kørelærer, der passer bedre til dit barns behov og læringsstil.

Planlæg dit eget forløb

Med vores bookingsystem kan dit barn alene, eller sammen med jer planlægge køreuddannelsen, så det passer bedst muligt ind i den travle hverdag.

Vælg tidspunkter, der passer til skoleskemaet eller arbejdstid og sikrer, at dit barn får en fleksibel og tilpasset køreuddannelse.

Statistik på beståelsesprocent og tilfredshed

Vi fører statistik på både beståelsesprocent og elevers tilfredshed, så du som forælder kan være sikker på, at din søn eller datter får en kvalitetsuddannelse. Vi er stolte af at kunne sige, at vores elever har en høj beståelsesprocent, og at de generelt er meget tilfredse med deres køreuddannelse hos HeyWay.

Kom sikkert på vejen med HeyWay - klik videre og kom igang!

Vi er overbeviste om, at HeyWay er den bedste måde at hjælpe dit barn med at få kørekortet på en sikker og effektiv måde. Med vores undervisning og fleksible tilgang betyder det, at din søn eller datter vil lære alt, hvad de har brug for, samtidig med at de klare deres skole, arbejde og fritid.

Vi er altid klar til at hjælpe Jer og Jeres barn med at gennemfører deres kørekort uddannelse.
I kan ringe til os, booke et online intro møde eller tilmeld jer allerede nu og sikre jeres plads.

Vi glæder os til at hjælpe jer videre!

HeyWay: Elevernes valg, Jeres valg

5 anmeldelser

DK

Opdateret den 21. Nov 2022

Bedste skole med bedste platform

2 anmeldelser

DK

24. okt. 2022

Fantastisk

5 anmeldelser

DK

21. mar. 2022

Hvis du læser det her og er i tvivl om skal vælge HeyWay…