%Køreskole%Kørekort

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Du finder svarene på dine spørgsmål her på siden. Du er også velkommen til at chatte med os 🤓

ONLINE BOOKING

Efter teori 1 skal du selv booke alle dine moduler. Det VIGTIGT du læser infoen i bookingsystemet, så du får booket i korrekt rækkefølge.

FIND DIN KØRELÆRER HER!

Vi anbefaler du kører med den samme kørelærer gennem hele forløbet, valget er selvfølgelig dit og du skifter som du vil.

LOGBOG APP

Logbogen skal du bruge til at registrere din undervisning efter hvert modul. Det VIGTIGT du aldrig forlader en undervisning, uden at have fået en digital underskrift, af den undervisende kørelærer.

%Køreskole%Kørekort
%Køreskole%Kørekort

LOVPAKKE DEL 2 OG 3

Har du valgt at dele din lovpakke i 3 betalinger.

Skal du efter kørsel 1, betale for DEL 2.

Når du har gennemførst kørsel 6 skal du betale for DEL 3.

Når vi har modtaget din betaling, vil vi åbne for dine bookinger, så du kan forsætte uddannelsen.

TEORIPRØVE

Før du kan bestille en teoriprøve, skal du have din ansøgning godkendt hos borgerservice, og gennemført teori 8.

Al info er i den kuvert du fik udleveret til teori 1.

HVORDAN BESTILLER JEG EN TEORIPRØVE?

Du kan enten høre din lokale borgerservice om de kan bestille den for dig, som er helt gratis.

Du kan også vælge at lade os gøre det for dig. Vi tager et administrationsgebyr på kr. 195,- for bestilling. Når du har betalt vil vores kontor tage kontakt til dig, for at finde den tid der passer dig bedst.

BLIV KLAR TIL TEORIPRØVEN MED ONLINE TEORIPRØVER

Vores anbefaling er du øver dig godt inden du går til din teoriprøve.

Du kan via vores online teoriadgang få adgang til Virtuel Reality, alle teorimoduler, 25 teoriprøver og en masse emneprøver.

Den online teoriadgang gælder 120 dage.

KØREPRØVE

Når du har bestået din teoriprøve, skal du kontakte din kørelærer, så I sammen kan finde en køreprøve, og gøre dig klar til køreprøven.

HVORDAN BLIVER JEG KLAR TIL KØREPRØVEN?

Du skal kunne fører bilen uden hjælp fra din kørelærer, og begå dig sikkert i trafikken.

Til køreprøven skal du kunne besvare nogle spørgsmål inden du skal ud og køre.

Du kan se videoer med bilteknik her og læse alle svarene 🤓

HEYWAY PORSCHEN

Har du bestået din teori og køreprøve i første forsøg 🤩 Så fortjener du en tur i Porschen, og tag gerne 1-2 venner med 😎

FAQ

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål her?

Skriv til os i chatten eller på mail, så hjælper vi dig så hurtigt vi kan 🤓

Hos HeyWay har vi fjernet den gammeldags proces med at du skal kontakte køreskolen eller din kørelærer hvergang du ønsker at deltage til en undervisning. Du tilrettelægger selv hele dit uddanelse forløb og booker også selv din køretider direkte i kørelærens kalender. Nemmere kan det næsten ikke blive;-)

Dette er forskelligt fra person til person, de fleste bruger ca. 3-4 mdr. Via vores bookingsystem kan du selv tilrettelægge dine tider og derved formindske processen helt ned til 4-6 uger.

Nej det er desværre ikke muligt og de køreskoler der yder denne service, bryder loven. Hos HeyWay foregår al teoriundervisning som tavleundervisning. Vi tilbyder at tage teoriundervisning flere steder i København, hvilket gør det meget nemmere og mere fleksibel.

Nej, det kan man ikke. Det man lærer i teoriundervisningen skal afprøves på banekørsel eller ude i trafikken. Man får derfor udleveret en digital lektionsplan som en app der fortæller hvad der skal undervises i gang fra gang.

Ifølge loven skal du som minimum have 29 teorilektioner a 45 min. Disse er delt over 8 teorimoduler. Hvis du føler behov for at gentage teorien er du altid velkommen til at deltage til flere teorimoduler.

En manøvrebane er en lukket bane hvor du for første gange lærer bilen at kende. Man er normalt 3 elever på en manøvrebane og kurset varer omkring 3 timer.

Du kan vælge imellem at tage den traditionelle (lysbillede) eller digitale teoriprøve. Til prøven får du tildelt 25 billeder og til hvert billeder er der 2-4 svar muligheder. Du må højst have 5 billede fejl for at bestå prøven.

Den normale ventetid er ca. 2-4 uger. Der kan være perioder hvor der er lidt længere ventetid på prøver.

En teoriprøve koster 600,- og består man den bliver beløbet overført til køreprøven. Består man desværre ikke teoriprøven skal der betales 600,- til politiet før en ny teoriprøve kan bestilles.

Du får svar på din teoriprøve med det samme efter prøven.

Nej, du skal først bestå din teori prøve før der kan bestille en køreprøve.

Du tager enten kontakt til Vores kundeservice, så bestiller vi en ny prøve til dig. Du kan også vælge selv og betsille en ny tid via Borgerservice. Husk du skal betale et nyt gebyr til politiet for at komme op til teoriprøven igen.

Ja du får øvet teoriprøver til nogle af undervisningerne. Vi opfordrer dig dog til at købe adgang til online teoriprøver som kan købes via vores digitale logbog.

Det betyder at der har været en anmærkning i lægeerklæringen og derfor skal embedslægen godkende papirerne. Derfor vil det normalt tage lidt længere tid at få godkendt sine papir.

Du kan tidligst komme til glatbane efter du har gennemført teorimodul 8. Dog skal du have en mundtlig accept af den kørelærer der underviste dig i kørsel 7 el 8, dette sikre at du er klar til glatbanekurset.

Du vælger sammen med din selvvalgte kørelærer en tid til køreprøven når I, i fællesskab vurdere dig klar. Du skal op til køreprøven i skolebilen, dvs. din kørelæres bil.

Køreprøven varer normalt 30-45 minutter. Du bliver bedømt af en prøvesagkyndig, som sidder ved siden af dig under prøven. Den sagkyndige vurdere om du kan køre bilen sikkert gennem trafikken og om du har lært de nødvendige færdigheder.

Dit kørekort skal fornys hvert 15. år

Du må som udgangspunkt maks. holde en pause på 3 mdr. hvis du holder en længere pause kan du risikere at skulle starte helt forfra.

KONTAKT

HeyWay ApS
CVR: 39491982

Falkoner Alle 4
2000 Frederiksberg

Email: [email protected]
Telefon: 72173737