HAR SKIFTET NAVN TIL

Kære Slalom elever,

Det er med stor glæde at vi kan præsentere vores helt nye koncept, som er kommet til verden med hjælp fra alle Jer og de input I har givet os.

ER DU NY ELEV OG VIL STARTE PÅ SLALOM (HeyWay) så scroll ned 😀

Er du gammel Slalom elev og skal booke en tid så følg linket her, så kommer du direkte til vores bookingsystem.

Hvis du har en ven eller veninde som skal tage et kørekort, så send dem over til os på HeyWay.com

Har du spørgsmål til os, så kan du stadig fange os på [email protected]

Med Venlig Hilsen.

Slalom Trafikskole – Vi hedder Heyway.com nu

😎

INFO TIL NYE ELEVER


Læs her om alle fordelen ved at tage kørekort med HeyWay

2020 bliver et spændende år at starte på et kørekort!

HUSK AT FØLGE OS PÅ DE Sociale Medier og se alle vores spændende konkurrencer. Bl.a. udlodder vi en masse Gavekort til en samlet værdi af 250.000,- igennem Januar og Februar 2020

VÆLG DIN EGEN KØRELÆRER

vs.
Køreskolen vælger din kørelærer?
Kun hos HeyWay kan du bestemme helt selv hvilken kørelærer du vil køre med.

Vælg ud fra: ratings, pris, bilmærke, erfaring og opsamlingssted.

Hvorfor skal du ik selv bestemme det?

BETALING LØBENDE

vs.
Betal det hele på en gang?
Hos HeyWay kan du selvfølgelig betale løbende eller betale det hele med det samme.

Hvorfor skal I ik kunne vælge selv?

Hos HeyWay kan du betale løbende for din undervisning eller købe en af vores pakkeløsninger.
Vælger du at betale løbende, sker det ved at du betaler for hver enkelt undervisningsmodul du deltager til. Dette gør du hver gang du booker dig ind til teori, manøvrebane, køretid osv.
Vælger du eller dine forældre at betale det hele upfront, kan du/I gøre det med en af vores pakkeløsninger: SE PAKKELØSNINGER HER

FLEKSIBEL TEORI

vs.
Bundet til et fast hold?
Tag teori med HeyWay overalt i Stor København når det passer dig – I flotte moderne lokaler på udvalgte Gymnasier og Professions skoler. Vi er på Frederiksberg, Nørrebro, Lyngby, Virum og flere kommer snart…

Hvorfor ik styre dit uddannelsestempo selv?

DIGITAL LOGBOG APP

vs.
Papirlogbog?
Hos HeyWay har vi udviklet en app der fungere som din logbog. Din smartphone har du altid på dig, sååå…

Hvorfor slæbe rundt på papir?

En logbog er din garanti på at du får al den undervisning som loven kræver og denne skal underskrives hvergang du har modtaget undervisning. Glemmer du din logbog kan du ikke modtage undervisning og du skal som regel betale for den undervisning igen.
Hos HeyWay har vi lavet logbogen digital som en app, så du ikke behøver at gå rundt med en gammeldags papirlogbog. Dette sikre også at du ikke glemmer den og derved ikke kan deltage til undervisningen.

ONLINE BOOKING

vs.
Ring/Skriv til din kørelærer?
Du booker selv al din undervisning og køretiderne direkte i kørelærens kalender.

Hvorfor bruge tid på langsommelige sms-aftaler og et fastlås program?

Hos HeyWay har vi fjernet den gammeldags proces med at du skal kontakte køreskolen eller din kørelærer hvergang du ønsker at deltage til en undervisning. Du tilrettelægger selv hele dit uddannelse forløb og booker også selv din køretider direkte i kørelærens kalender. Nemmere kan det næsten ikke blive😎

HeyWay starter nye hold hver uge,

Næste Ledige hold starter:
Virum d. 22/01 – Frederiksberg d. 30/01 – Lyngby d. 03/02 – Nørrebro d. 18/02

TILMELD dig I DAG, like HeyWay på FB, Snap, Insta, TikTok el. Youtube og Deltag i vores vilde KONKURRENCER om gavekort på 1.000, 2.000 eller 4.000 kr.

Januar og Februar 2020 trækker vi lod om 8 GRATIS Kørekort til en VÆRDI af 12.750,- kr. pr. stk.

KØR I VORES PORSCHE – HVIS DU BESTÅ TEORI OG KØREPRØVEN I FØRSTE FORSØG!

Hvad koster et kørekort?

Brug vores super smarte udregningsmodel og se prisen på dit kørekort.

Udover den obligatoriske undervisning skal du medregne følgende udgifter:

Prøvegebyr til politiet:

kr. 600,-

Førstehjælpskursus:

kr. 850,-

Vi behandler og sender din ansøgning til borgerservice samt bestiller en teoriprøve:

kr. 495,-

Bestilling af ny teoriprøve: (Hvis du ikke bestod)

kr. 195,-

Bestilling af køreprøve pr. gang. (Afregnes med din kørelærer)

kr. 300,-

Leje af bil til køreprøven:

(2,5 x lektionspris)

Ekstra køretimer: (Hvis du har brug for flere køretimer)

Afregnes mellem dig og din kørelærer.

Gennemsnittet af dem der tager kørekort har brug for ekstra køretimer, vi anbefaler man ser Rådet for Sikker Trafiks guide inden man starter på sit kørekort.

Se videoen: Hvad får jeg for pengene? – Klik Her!

Hvornår kan jeg starte?

Vi afholder Gratis intro hver uge ☺️
Lyngby:
Lyngby Handels Gymnasium, Hjortehøjsvej 1
Nørrebro:
Professionshøjskolen på Sigurdsgade 26
Virum Torv:
Frederiksdalsvej 74 A
Frederiksberg:
Professionshøjskolen på Nyelandsvej 27

Husk du kan sagtens starte til Gratis Intro et sted og bagefter deltage til teori på en af vores andre teoristeder. Du bestemmer selv 😁

FAQ

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, så kontakt os på Chat, Tlf. eller mail vi sidder klar 24/7 til at besvare dine spørgsmål.

Hos HeyWay har vi fjernet den gammeldags proces med at du skal kontakte køreskolen eller din kørelærer hvergang du ønsker at deltage til en undervisning. Du tilrettelægger selv hele dit uddanelse forløb og booker også selv din køretider direkte i kørelærens kalender. Nemmere kan det næsten ikke blive;-)

Du kan starte på kørekortet 3 måneder inden du fylder 17 år. Du kan tidligst tage teoriprøven 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst tage den dag du fylder 17 år.

Dette er forskelligt fra person til person, de fleste bruger ca. 3-4 mdr. Via vores bookingsystem kan du selv tilrettelægge dine tider og derved formindske processen helt ned til 4-6 uger.

Hos HeyWay er det er helt gratis at starte på kørekortet, det gør du ved at komme ned til en af vores gratis intro timer. Her vil du få fortalt alt den information du har brug for at vide.

Du kan med vores smarte udregner selv have medbestemmelse på prisen for dit kørekort. Prisen er beregnet ud fra den obligatoriske undervisning, det andre køreskoler kalder en lovpakke. Prisen på dit kørekort hos HeyWay afhænger af om du vælger undervisning i hverdagene eller i weekenderne, samt hvilken kørelærer du vælger.

Du kan lege med vores smarte udregner Her

En gratis intro time er en holdstart hvor du får et indblik i hvordan det er tage kørekortet hos HeyWay, du kan derefter vælge at forsætte hvis du ønsker. Hvis du ønsker at tilmelde dig kan du gøre det Her

Nej det er desværre ikke muligt og de køreskoler der yder denne service, bryder loven. Hos HeyWay foregår al teoriundervisning som tavleundervisning. Vi tilbyder at tage teoriundervisning flere steder i København, hvilket gør det meget nemmere og mere fleksibel.

Nej, det kan man ikke. Det man lærer i teoriundervisningen skal afprøves på banekørsel eller ude i trafikken. Man får derfor udleveret en digital lektionsplan som en app der fortæller hvad der skal undervises i gang fra gang.

Ifølge loven skal du som minimum have 29 teorilektioner a 45 min. Disse er delt over 8 teorimoduler. Hvis du føler behov for at gentage teorien er du altid velkommen til at deltage til flere teorimoduler.

En manøvrebane er en lukket bane hvor du for første gange lærer bilen at kende. Man er normalt 3 elever på en manøvrebane og kurset varer omkring 3 timer.

Ja, hos HeyWay kan du helt selv vælge din kørelærer. Ved hjælp af vores bookingsystem kan du se: anmeldelse, biltype, priser og ledige tider. Det er selvfølgelig også muligt at skifte kørelærer, det gør man ved at vælge en ny kørelærer inde i bookingsystemet. Du kan læse om alle vores kørelærer Her

Du kan vælge imellem at tage den traditionelle (lysbillede) eller digitale teoriprøve. Til prøven får du tildelt 25 billeder og til hvert billeder er der 2-4 svar muligheder. Du må højst have 5 billede fejl for at bestå prøven.

Den normale ventetid er ca. 2-4 uger. Der kan være perioder hvor der er lidt længere ventetid på prøver.

Vi trækker lod om 8 GRATIS kørekort i Januar og Februar 2020. Hvis du gerne vil deltage i lodtrækningen skal du følge os på de Sociale medier, eller tilmelde dig til en af vores gratis introtimer hvor vi også kan finde på at trække lod om et gratis kørekort. Du kan tilmelde dig via dette link Tilmelding

En logbog er din garanti på at du får al den undervisning som loven kræver og denne skal underskrives hvergang du har fået noget undervisning. Glemmer du din logbog kan du ikke modtage undervisning og du skal som regel betale for den undervisning igen.
Hos HeyWay har vi lavet logbogen digital som en app, så du ikke behøver at gå rundt med en gammeldags papirlogbog. Dette sikre også at du ikke glemmer den og derved ikke kan deltage til undervisningen.

En teoriprøve koster 600,- og består man den bliver beløbet overført til køreprøven. Består man desværre ikke teoriprøven skal der betales 600,- til politiet før en ny teoriprøve kan bestilles.

Det betyder at der har været en anmærkning i lægeerklæringen og derfor skal embedslægen godkende papirerne. Derfor vil det normalt tage lidt længere tid at få godkendt sine papir.

Nej, du skal først bestå din teori prøve før der kan bestille en køreprøve.

Du får svar på din teoriprøve med det samme efter prøven.

Du tager enten kontakt til Vores kundeservice, så bestiller vi en ny prøve til dig. Du kan også vælge selv og betsille en ny tid via Borgerservice. Husk du skal betale et nyt gebyr til politiet for at komme op til teoriprøven igen.

Ja du får øvet teoriprøver til nogle af undervisningerne. Vi opfordrer dig dog til at købe adgang til online teoriprøver som kan købes via vores digitale logbog.

Du kan tidligst komme til glatbane efter du har gennemført teorimodul 8. Dog skal du have en mundtlig accept af den kørelærer der underviste dig i kørsel 7 el 8, dette sikre at du er klar til glatbanekurset.

Du vælger sammen med din selvvalgte kørelærer en tid til køreprøven når I, i fællesskab vurdere dig klar. Du skal op til køreprøven i skolebilen, dvs. din kørelæres bil.

Køreprøven varer normalt 30-45 minutter. Du bliver bedømt af en prøvesagkyndig, som sidder ved siden af dig under prøven. Den sagkyndige vurdere om du kan køre bilen sikkert gennem trafikken og om du har lært de nødvendige færdigheder.

Dit kørekort skal fornys hvert 15. år

Du må som udgangspunkt maks. holde en pause på 3 mdr. hvis du holder en længere pause kan du risikere at skulle starte helt forfra.