100% tilfredsheds / fortrydelsesret
98 % vil anbefale os til andre

Sådan vælger du den rigtige køreskole

Det handler om at vælge en køreskole/lærer, der lærer dig at køre ordentligt, når du skal til at erhverve et kørekort. Når du søger efter det rigtige valg, hvor du vil tage dit kørekort, er det en god ide at undersøge markedet.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
1686809276.png

Der er en række faktorer, der er gode at overveje, før du vælger din køreskole.

Det kan være dyrt at købe billigt.

Det handler om at vælge en køreskole/lærer, der lærer dig at køre ordentligt, når du skal til at erhverve et kørekort. Når du søger efter det rigtige valg, hvor du vil tage dit kørekort, er det en god ide at undersøge markedet. Fordi omkostninger og kvalitet ofte hænger sammen, skal du ikke lade dig påvirke udelukkende af prisen. På grund af den hårde priskonkurrence blandt køreskoler kan kvaliteten af undervisningen varierer meget.

Vær opmærksom på, hvad andre har at sige.

At lytte til andres erfaringer er altid en god idé. Hvis du kender nogen, der er tilfreds med deres kørelærer, bliver du det sikkert også. De fleste køreskoler har en Trustpilot profil, og der vil du typisk kunne se hvad tidligere elever har oplevet. Hvis en køreskole kun har 5 stjernet anmeldelser, kan det være et tegn på at anmeldelser ikke er helt reele, da det nærmeste er en naturlov, at ikke alle kunder er lige tilfredse med et kørekort forløb. 

Tal med din køreskole/kørelærer.

At få et kørekort er et tillidsspørgsmål. Derfor er det en smart idé at tale med en kørelærer eller køreskolen, før du begynder at tage kørekort. Afgør, om kørelærer og køreskolen virker professionelle, rationel og seriøse.

Find ud af, hvad der er inkluderet i prisen.

Et begyndersæt kan købes mange forskellige steder. Lær alt, hvad der er at vide om det. Tjek om pakken indeholder de timer, du skal bruge til at gennemfører uddannelsen, “Lovpakke = Lovens minimumskrav”, samt ekstra udgifter og billeje til den praktiske køreprøve; ellers kan det være dyrere end du tror.

Du har mulighed for at skifte kørelærer under hele forløbet.

Du kan være uheldig og blive utilfreds med din kørelærer, hvis det skulle ske for dig har du altid mulighed for at skifte køreskole/kørelærer. Hvis du har købt en pakkeløsning, kan du dog have nogle problemer med at få dine penge tilbage, så husk at tjekke salgs og leveringsbestemmelser fra køreskolen inden du betaler. 

Utilfredshed med køreundervisningen

Du kan indgive en klage til Ankenævnet for Køreuddannelsen, hvis du er utilfreds med din køreskole/kørelærer. Alle køreskoler i Danmark får deres sager behandlet i Ankenævnet. Prisen for at indgive en klage er 50 kr. Har du ret eller nogenlunde ret, kan du få dine pengene tilbage.

Mahdi Rutzou

Scroll to Top