100% tilfredsheds / fortrydelsesret
98 % vil anbefale os til andre

Penge tilbage – Kan man få penge tilbage fra køreskole?

‍Det kan ske, at du er nødt til at trække dig fra din køreskole, fordi du har brug for at flytte, eller fordi din kørelærer ikke lever op til dine forventninger
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
1686809219.png

Refunderingspolitikker varierer fra køreskole til køreskole


Det kan ske, at du er nødt til at trække dig fra din køreskole, fordi du har brug for at flytte, eller fordi din kørelærer ikke lever op til dine forventninger. Men kan du få dine penge tilbage, hvis du forlader din køreskole midt i et uddannelsesforløb? Det korte svar er, at det afhænger af køreskolens refunderingspolitik. Det varierer fra køreskole til køreskole, og det er vigtigt at undersøge, hvad din køreskole tilbyder, inden du tilmelder dig. Nogle køreskoler vil refundere dine penge, mens andre vil opkræve et afbestillingsgebyr eller kræve, at du betaler for de lektioner, du allerede har taget.

Hvad skal man gøre, hvis man vil have penge tilbage fra køreskole?


Hvis du overvejer at stoppe hos din køreskole, skal du starte med at undersøge køreskolens forretningsbetingelser. Hvis du har underskrevet en kontrakt, skal du læse den grundigt igennem for at se, om der er noget, der nævner refundering eller afbestillingsgebyrer.“Hos HeyWay.com har vi altid prioriteret vores kunders tilfredshed og ønsker at give dem den bedst mulige oplevelse. Derfor tilbyder vi også en 100% tilfredsheds- og fortrydelsesret på alle vores pakker.

Skulle du mod forventning fortryde dit køb hos os, så sender vi naturligvis hele beløbet eller det tilgodehavende beløb for ikke anvendte ydelser retur. Vi gør dog opmærksom på, at ved køb af pakkeløsninger fratrækkes der listeprisen af de ydelser, der er gennemført.

Vi er stolte af at kunne tilbyde denne ret til vores kunder og er altid klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå spørgsmål eller tvivl omkring vores tilfredsheds- og fortrydelsesret.” – Udtaler Mahdi, COO hos HeyWay.com

I alt, hvis du vil have penge tilbage fra din køreskole, afhænger det af køreskolens forretningsbetingelser. Det er vigtigt at undersøge, hvad din køreskole tilbyder, inden du tilmelder dig, og læse betingelserne grundigt igennem. Hvis du har en god grund til at få dine penge tilbage, skal du kontakte køreskolen og forklare situationen. De fleste køreskoler vil forsøge at finde en løsning, der passer dig og dem bedst muligt.

Mahdi Rutzou

Scroll to Top