100% tilfredsheds / fortrydelsesret
98 % vil anbefale os til andre

Hvordan køber du din første bil efter at have taget dit kørekort? Her er et par tips.

Når man har bestået sin køreprøve, vil mange gerne købe en bil så hurtigt som muligt bagefter.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
1686809198.png

Et par tips til køb af bil, efter du har bestået køreprøven.

Hvis du ønsker at købe en bil, er der dog et par forskellige muligheder. Den optimale mulighed bestemmes af en række kriterier. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du køber en bil, efter du har fået dit kørekort.

Køb et brugt køretøj.

Når det kommer til at købe en bil, er den billigste løsning, som med så meget andet, at købe en brugt bil. Du kan få alt fra en meget billig bil, til en bil der koster flere tusind kroner, hvis du vælger en brugt bil. Hvad man skal vælge er bestemt af ens økonomiske situation.

Når du vil købe en brugt bil, er det vigtigt ikke at købe den første og bedste bil, du finder, da der kan være en masse skjulte fejl. Du bør også undersøge, hvad vægtafgiften og forsikringen vil koste, da der kan være en stor forskel fra årgang og størrelse af køretøjet.

For at afgøre, om den bil, du ønsker at købe, har en god pris, kan du konsultere bilbasen eller lave en prisvurdering.

Køb en helt ny bil

 

Hvis du har en god løn, kan det være en glimrende idé at købe en ny bil. Du er garanteret en bil, der er dækket i tilfælde af reklamation. Det skyldes, at de fleste biler har 7 års eller længere garanti. Den vigtigste ting at huske om nye biler er, at du kun bør købe dem via en autoriseret forhandler. Hvis du ikke gøre det, kan det føre til, at køretøjets garanti udløber.

Ved køb af et nyt køretøj skal du som regel betale 20 % i udbetaling for at opnå de bedst tilgængelige finansieringsbetingelser.

Som følge heraf skal man have tilstrækkelige midler samt en samlet løn til at dække bilens månedlige afdrag.

Leasing bil

Det er muligt at lease en bil, hvis man gerne vil have noget at køre rundt i, men ikke vil eje det. Når du er i tvivl om, hvilken bil du vil have, eller du har brug for en dyr bil med det samme, er leasing en god mulighed. For at undgå større erstatningsansvar efter en aftale er indgået, skal du være opmærksom på, hvad der står med småt i leasingaftalen. 

Mahdi Rutzou

Scroll to Top