100% tilfredsheds / fortrydelsesret
98 % vil anbefale os til andre

hvordan man forbereder sig til teoriprøven ?

Her er en masse vigtig information for at vide, hvordan man forbereder sig til den teoretiske eksamen og lykkes?
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
1686809181.png

Gør aktivt brug af din teoretiske undervisning.

Når du tager teori på din køreskole, skal der altid være en lærer til stede. Den sædvanlige respons fra computeren i it-baserede undervisningssystemer er aldrig tilstrækkelig. Som et resultat skal du være i stand til at chatte og modtage detaljerede, forståelige svar. Ellers er du ikke helt forberedt til den teoretiske prøve.

Ingen omkostningsteoritimer.

Udnyt enhver “gratis teoriundervisning“, der tilbydes af din køreskole; du har allerede betalt for dem. Nogle køreskoler giver dig endda mulighed for at logge ind og gentage teoritimerne, tage teoriprøver og så videre via online adgang.

Skilte på vejen

Se et billede af et trafikskilt og læs en forklaring af skiltet i et brugervenligt format.

Tag en masse teoriprøver.

At øve de mange forskellige tilgængelige teoriprøver er den bedste metode til at studere til teoriprøven. Det er afgørende, at du er i stille omgivelser, og at du har tid nok til at gennemføre testene.

Husk alle billederne.

Nej til panik. Det er det allerværste, man kan gøre. Det er vigtigt, at du ser billederne, som om det var første gang, du har set dem. Hvis du husker billederne, spørgsmålene og svarene, bør du træne nogle nye test, som du ikke har prøvet før. Der er heldigvis mange af dem.

Teoriprøve online

På internettet er der forskellige steder, der tilbyder teoriprøver, og de fleste af dem tilbyder en gratis test. Vær forsigtig med, at pålideligheden af ​​de gratis test varierer betydeligt. De bedste kan findes på sider, der også sælger teoretiske tests. Tjek evt. Anmeldelser fra tidligere brugere, så du ikke køber en adgang som du vil fortryde bagefter. En god løsning er også og høre din køreskole hvilken program de anbefaler. 

Kom tidligt til din teoretiske prøve.

Planlæg at mødes i god tid, mindst 10 minutter før eksamen, for at give dig selv tid til at slappe af og måske chatte med de andre, der tager teoriprøven. Kommer du for sent, bortfalder testen, og du skal betale for en ny prøve (1.000 kr. plus en evt. udgift til din køreskole).

Medbring de nødvendige ting til teoriprøven.

Når du tager den teoretiske prøve, skal du kunne bevise din identitet samt at din uddannelse er gennemført i overensstemmelse med reglerne.

I stedet for at dumpe, aflys den teoretiske prøve.

Tag kun eksamen, hvis du har reduceret dine fejl til højst 3-4. Hvis du laver flere fejl, bør du udskyde teoriprøven og omlægge den til 1-2 uger senere. Dumping er dyrt, og ventetiden på en ny teoretisk prøve er som regel kort.

Er du bekymret for den teoretiske prøve?

Det er naturligt at føle angst før en eksamen, inklusive den teoretiske prøve. Selvfølgelig hjælper det på nervøsiteten (undgå at blive stresset i sidste øjeblik) at føle sig forberedt og nå frem til testen i god tid.

Teoriprøven er mindre svær…

Du skal være opmærksom på, at teoriprøven generelt er enklere end de teoriprøver, du øvede først. Professionelle teoriprøver er designet til at være sværere end teoriprøven for at forberede dig bedst muligt til testen.

Hvem skal være opmærksom på, at du skal til en teorieksamen?

Tænk på, hvor mange der skal informeres om, at du tager en teoretisk prøve. Jo flere du fortæller om det, jo flere skal du fortælle om resultatet – typisk lige bagefter. Når man tager en teoriprøve, øger det presset hvis mange ved man skal op til prøven. Vi foreslår at fortælle det til så få mennesker som muligt og derefter overraske dem med en bestået prøve.

Oplever du, at du laver mange fejl?

Du har mesteret alle regler. Du har lavet en masse teoretiske test, men begår stadig en masse bommerter. Så skal du forstå teoriprøvens logik. Det er ikke så kompliceret, som det ser ud til. Spørg evt. Din køreskole om hvornår de afholder teoritest, så du kan deltage og gå i dialog med kørelæreren, om de ting du ikke helt har forstået. 

 

Mahdi Rutzou

Scroll to Top