100% tilfredsheds / fortrydelsesret
98 % vil anbefale os til andre

Bestil din teoriprøve – Sådan gør du

Proceduren for at bestille en teoriprøve varierer afhængigt af hvilken køreskole du går hos. Du skal være opmærksom på at køreskoler tager et gebyr for at hjælpe med at bestille teoriprøven som ifølge lovgivningen skal berammes af staten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
1686809053.png

Proceduren for at bestille en teoriprøve

Proceduren for at bestille en teoriprøve varierer afhængigt af hvilken køreskole du går hos. Du skal være opmærksom på at køreskoler tager et gebyr for at hjælpe med at bestille teoriprøven som ifølge lovgivningen skal berammes af staten.

Du kan bestille og betale for teoriprøven direkte hos din lokale køreskole eller borgerservice via telefon/personligt besøg. Du skal blot oplyse dit personnummer og være godkendt i statens system med din Ansøgning om kørekort P23.

Først og fremmest skal du tjekke om du er berettiget til at tage en teoriprøve, da du skal have gennemført alle obligatoriske teori moduler. Du skal være godkendt hos borgerservice med din Ansøgning om kørekort P23, samt betale staten et prøvegbyr på 1000,- for at få afviklet prøven. Gebyret kan betales enten fysisk hos borgerservice eller via statens prøvebooking system www.koreprovebooking.dk

Det er vigtigt at være godt forberedt, når man tager en teoriprøve, da det kan øge dine chancer for at bestå signifikant. Så sørg for at følge proceduren nøje, og være godt forberedt, når du bestiller din teoriprøve. Der findes forskellige læringsplatforme, hjemmesider hvor du kan læse op på teori og øve emneprøver inden din teoriprøve.

Vigtige ting at vide, når du bestiller en teoriprøve

  1. Sørg for, at du har de nødvendige dokumenter som skal medbringes til teoriprøven og et gyldigt billed-ID.
  2. Vær opmærksom på eventuelle gebyrer eller afgifter перчатки без пальцев, der er forbundet med at bestille og tage prøven.
  3. Vær opmærksom på eventuelle frister eller restriktioner, der er forbundet med bestilling og afholdelse af teoriprøver.
  4. Sørg for at du har tilstrækkelig tid til at forberede купить фонарь на аккумуляторе dig til prøven og at du har den nødvendige viden.
  5. Modtag bekræftelse på din booking og opbevar den sikkert.

Til sidst er det super vigtigt at man er tålmodig, da teoriprøve datoer og tider ikke hænger på træerne мультитул. De er ikke altid nemt tilgængelige af flere årsager, f.eks. udgives der i perioder for få prøver eller at alle prøver bookes på under 3 minutter af kørelærer/køreskoler på udgivelsesdagen af staten via deres bookingsystem.

Mahdi Rutzou

Scroll to Top