Umar F.

WV Polo 2013 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Nørrebro Station
Beskrivelse
Umar er hygge onklen der vil gøre du slapper af mens du lærer og køre bil. Umar er super snaksaglig og pædagogisk. Umar er super vellidt af alle og han køre en dejlig Polo, så hvis du er ik vil have en for stor bil, så er Umar valget.
Sprog
Hobbyer
Fun fact
Lektionspris
475
kr
Uddannet
2018

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.7
40
anmeldelser

Tålmodighed

9.6
40
anmeldelser

Bilen

9.7
40
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Anne P
Umar er super! Han er rolig, tålmodig, god til at forklare, og også bare rigtig flink og hyggelig at køre med.
Karl L
Den bedste gang sammen med Umar. Var dengang da han kørte til en is butik. Den tur glemmer jeg aldrig! fantastisk‼️
Magnus G
Jeg vil gerne rette den bedømmelse til verden bedste og mest tålmodige kørelærer Umar. Han er guld værd og jeg vil jeg vil altid huske vores kørsler sammen i fremtiden. Hermed de bedste anbefalinger fra mig om verdens bedste og mest tålmodige kørelærer Umar.
Mikkel B
Jeg havde Umar som kørelærer og han var den bedste man kan forestille sig. Sjov og hyggelig og samtidig rigtig god til at lære hvordan man skal køre bil. Stor anbefaling til HeyWay og især Umar herfra!
Christoffer B
Jeg havde Umar som kørelærer, og det er jeg rigtig glad og taknemlig for. Umar var utroligt snaksaglig, hjælpsom, lærerig og humoristisk. Han har lærte mig at køre bil. Ikke bare så jeg kunne bestå køreprøven, men så jeg kunne blive en god bilist på vejene efterfølgende.
Simon B
Vil anbefale Umar som kørelærer hvor der garanti for at bestå første gang hvilket jeg i hvert fald gjorde, fantastisk kørerlærer som vil hjælpe dig under pressede situationer.
Odin E
Jeg havde Umar som kørelærer, og jeg har nydt alle vores køreture, aldrig en akavet stilhed, og en masse gode samtaler!
Marie A
Den bedste kørelærer Umar som kan snakke ens øre af haha.
Jacob R
Jeg havde fornøjelsen af Umar som kørelærer, og ham kan jeg på alle måder anbefale. Han får dig til at slappe af, og han er super god til at forklare alt i der rigtige tempo som man bliver klar til både teori og køreprøven. Men hvad der næsten var bedre var at han var yderst hjælpsom og effektiv når det kom til bestillinger af prøver, ekstra timer osv, han fik mig altid passet ind selvom han havde en travl kalender. Mange tak herfra!
Maisoun
Danmarks bedste køreskole og bedste kørelærer Umar. Umar er kompetent og ikke mindst hans menneskelighed som letter vanskelighederne. Mine stærke anbefalinger.
Patricija G
Umar er virkelig en god kørelærer. Han er tålmodig og hjælper en godt på vej, han kan helt klart anbefales. Føler jeg lærer vildt hurtigt med ham!
Zahra M
Super sød og tålmodig. Stresser dig ik og giver et rigtig godt humør i bilen
Hadil B
Jeg havde fornøjelsen af at have Umar som min kørelærer, og det var jeg særdeles glad for, eftersom jeg var meget utilfreds med min forrige kørelærer. Umar er både fleksibel, sjov, tålmodig og virkelig god til at spotte ens svagheder. Selvom han havde en meget travl kalender, får han dig ALTID presset ind et sted, så du ikke bliver efterladt i stikken. Hans tålmodighed får dig virkelig til at føle dig afslappet bag rattet, så der er intet at frygte, så længe du er med ham. Jeg kan varmt anbefale kørelærer Umar.