Umar F.

WV Polo 2013 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Nørrebro Station
Beskrivelse
Umar er hygge onklen, der vil gøre du slapper af mens du lærer og køre bil. Umar er super snaksaglig og pædagogisk. Han er super vellidt af alle og han køre en dejlig Polo, så hvis du ikke vil have en for stor bil, så er Umar valget.
Sprog
Dansk - Engelsk - Urdu
Hobbyer
Familie og personlig udvikling
Fun fact
Uddannet
2018
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.6
92
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
9.5
92
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.7
92
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.5
92
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Magnus G
Jeg vil gerne rette den bedømmelse til verden bedste og mest tålmodige kørelærer Umar. Han er guld værd og jeg vil jeg vil altid huske vores kørsler sammen i fremtiden. Hermed de bedste anbefalinger fra mig om verdens bedste og mest tålmodige kørelærer Umar.
Mikkel B
Jeg havde Umar som kørelærer og han var den bedste man kan forestille sig. Sjov og hyggelig og samtidig rigtig god til at lære hvordan man skal køre bil. Stor anbefaling til HeyWay og især Umar herfra!
Christoffer B
Jeg havde Umar som kørelærer, og det er jeg rigtig glad og taknemlig for. Umar var utroligt snaksaglig, hjælpsom, lærerig og humoristisk. Han har lærte mig at køre bil. Ikke bare så jeg kunne bestå køreprøven, men så jeg kunne blive en god bilist på vejene efterfølgende.
Jacob R
Jeg havde fornøjelsen af Umar som kørelærer, og ham kan jeg på alle måder anbefale. Han får dig til at slappe af, og han er super god til at forklare alt i der rigtige tempo som man bliver klar til både teori og køreprøven. Men hvad der næsten var bedre var at han var yderst hjælpsom og effektiv når det kom til bestillinger af prøver, ekstra timer osv, han fik mig altid passet ind selvom han havde en travl kalender. Mange tak herfra!
Patricija G
Umar er virkelig en god kørelærer. Han er tålmodig og hjælper en godt på vej, han kan helt klart anbefales. Føler jeg lærer vildt hurtigt med ham!
Hadil B
Jeg havde fornøjelsen af at have Umar som min kørelærer, og det var jeg særdeles glad for, eftersom jeg var meget utilfreds med min forrige kørelærer. Umar er både fleksibel, sjov, tålmodig og virkelig god til at spotte ens svagheder. Selvom han havde en meget travl kalender, får han dig ALTID presset ind et sted, så du ikke bliver efterladt i stikken. Hans tålmodighed får dig virkelig til at føle dig afslappet bag rattet, så der er intet at frygte, så længe du er med ham. Jeg kan varmt anbefale kørelærer Umar.
Marie
Umar var super behagelig, rolig og god til at kommunikere hvad der skulle ske. Det var en rigtig hyggelig og tryg oplevelse for min første gang på vej.
Lukas F
Humør og tålmodighed
Carl Binderup
God og lærerig
Kiara Jensen
Virkelig god oplevelse! At køre bil er virkelig svært, men Umar er så tålmodig og får dig til at slappe helt af under kørslen, hvis man er nervøs. Kan helt klart anbefales!
Nadia Holm
Umar er en fantastisk kørelærer. Han er altid rolig og smilende, og altid klar på en god snak, imens man kører, for at berolige dig. Jeg har nydt at køre med Umar, og kunne ikke have valgt en bedre kørelærer.
Kiara Jensen
Han er så rolig og behagelig. Kan helt klart anbefale ham, hvis du søger verdens bedste kørelære🤩
Katrine Tange Pedersen
Mest tålmodige og stabile kørelærer. Følte mig meget tryg, selvom jeg var supernervøs i starten. Plus mange gode snakke om stort og småt. Kan kun anbefale Umar.
Klara Nilsson Stensballe
Meget god og tålmodig undervisning. Prioriterede virkelig sine elever, og tog ekstra timer om søndagen, for at vi kunne blive klar til prøve.
Sofie Miltoft
Vild god. Han var tålmodig samt positiv igennem hele kørslen. Jeg følte mig sikker og glad under kørslen, selvom jeg var nervøs
Perle
Han er meget behagelig at være sammen med, en god kørelærer at vælge
Sejla Pasalic
Umar Farooq er den mest tålmodige og pædagogiske lærer jeg har haft. Han formår virkelig at få en til at føle sig tryg og sikker bag rattet. Han er humoristisk, snaksaglig og helt fantastisk til at forklare teknik delen i forskellige manøvre. Jeg er SÅ glad og tilfreds med det forløb jeg har haft hos Umar F!
Perle
Bedste kørelærer
Jacob Ungar Felding
Jeg har haft et super forløb med Umar Farooq som kørelærer. Han er tålmodig og opmærksom på alle de ting, der kan være svært for nye bilister. Han har også godt styr på teorien og kan svare på det hele. Behagelig bil at starte i. Bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!