Umar F.

WV Polo 2013 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Nørrebro Station
Beskrivelse
Umar er hygge onklen, der vil gøre du slapper af mens du lærer og køre bil. Umar er super snaksaglig og pædagogisk. Han er super vellidt af alle og han køre en dejlig Polo, så hvis du ikke vil have en for stor bil, så er Umar valget.
Sprog
Dansk - Engelsk - Urdu
Hobbyer
Familie og personlig udvikling
Fun fact
Uddannet
2018
Ekstra lektionspris
475
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Søndage & helligdage
150
kr

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.7
47
anmeldelser

Tålmodighed

9.6
47
anmeldelser

Bilen

9.6
47
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Magnus G
Jeg vil gerne rette den bedømmelse til verden bedste og mest tålmodige kørelærer Umar. Han er guld værd og jeg vil jeg vil altid huske vores kørsler sammen i fremtiden. Hermed de bedste anbefalinger fra mig om verdens bedste og mest tålmodige kørelærer Umar.
Mikkel B
Jeg havde Umar som kørelærer og han var den bedste man kan forestille sig. Sjov og hyggelig og samtidig rigtig god til at lære hvordan man skal køre bil. Stor anbefaling til HeyWay og især Umar herfra!
Christoffer B
Jeg havde Umar som kørelærer, og det er jeg rigtig glad og taknemlig for. Umar var utroligt snaksaglig, hjælpsom, lærerig og humoristisk. Han har lærte mig at køre bil. Ikke bare så jeg kunne bestå køreprøven, men så jeg kunne blive en god bilist på vejene efterfølgende.
Jacob R
Jeg havde fornøjelsen af Umar som kørelærer, og ham kan jeg på alle måder anbefale. Han får dig til at slappe af, og han er super god til at forklare alt i der rigtige tempo som man bliver klar til både teori og køreprøven. Men hvad der næsten var bedre var at han var yderst hjælpsom og effektiv når det kom til bestillinger af prøver, ekstra timer osv, han fik mig altid passet ind selvom han havde en travl kalender. Mange tak herfra!
Patricija G
Umar er virkelig en god kørelærer. Han er tålmodig og hjælper en godt på vej, han kan helt klart anbefales. Føler jeg lærer vildt hurtigt med ham!
Hadil B
Jeg havde fornøjelsen af at have Umar som min kørelærer, og det var jeg særdeles glad for, eftersom jeg var meget utilfreds med min forrige kørelærer. Umar er både fleksibel, sjov, tålmodig og virkelig god til at spotte ens svagheder. Selvom han havde en meget travl kalender, får han dig ALTID presset ind et sted, så du ikke bliver efterladt i stikken. Hans tålmodighed får dig virkelig til at føle dig afslappet bag rattet, så der er intet at frygte, så længe du er med ham. Jeg kan varmt anbefale kørelærer Umar.