Shahzad

Nissan Juke 2011 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Valby St. / Sjælør St.
Beskrivelse
Kørelærer Shahzad elsker og arbejde med personlig udvikling, dette var en af grunden til han valgte og blive kørelærer. Shahzad er en super rolig og afslappet person, med ham som kørelærer kan du forvente stor ro og tålmodighed mens du lærer og køre bil.
Sprog
Dansk - Engelsk - Urdu - Arabisk
Hobbyer
Famile og personlig udvikling
Fun fact
Uddannet
2021
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.9
68
anmeldelser

Tålmodighed

9.8
68
anmeldelser

Bilen

9.8
68
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Maria D
Shahzad er super dygtig og god til at læse elevens behov og tilpasser sig det nemt. Han er god til at formidle og et behageligt menneske. Man føler sig tryg med Shahzad som din lærer :)
Remshah A
Shahzad er den mest tålmodige og behagelige Kørelære man kan køre med. Han forklare på en nem måde, og guider én til perfektion. Han hjælper dig med at forbedre dine fejl og giver rigtig gåde råd til hvorledes man kan forbedre sin kørsel. Kæmpe anbefaling herfra!
Basmle M
Shahzad er en utrolig toldmodig og forstående lære. Han formoder at forklare dig hvorfor ting skal foregå på specifikke måder i stedet for bare at give ordre omkring kørslen. Kan helt klart anbefale ham.
Otto K
Teori & kørsel med Shahzad Shahzad's direkte, profesionelle og rolige facon resulterer i optimalt udbytte af hans undervisning, både til teori og kørsel. Min første køretime var med Shahzad. I København, midt i myldretiden. Ved hjælp af Shahzad's rolige og direkte vejledning, skabte han trygge rammer, hvor det var let for mig, at forholde mig til min kørsel. Ydermere formåede Shazad at skabe en flydende overgang , fra parkeringsplads til trafikerede veje. På en måde hvor jeg som ny bilist, var tryg og rolig hele vejen igennem.
Tenna A
Min oplevelse med Shahzad er at han altid er rolig og rigtig tålmodig. Han forstår at sætte sig ind i sin elev’s perspektiv, og snakke med en når han kan mærke man bliver presset. Kan kun varmt anbefale ham, jeg har ikke fortrudt det en eneste gang 🤩
Ditte E
Inden jeg skulle tage kørekort havde jeg hørt en masse dårlige historier om andre køreskoler, og valgte derfor HeyWay efter jeg havde læst de mange gode oplevelser. Min kørelærer Shahzad har været den absolut bedste, rareste og mest tålmodige kørelærer jeg kunne tænke mig! Altid masser overskud og god stemning i bilen!
Dilara M
Shahzad var mega tålmodig og han hjælper dig hele vejen igennem. Det var min første kørsel, så jeg var lidt nervøs - men takket være Shahzad gik det virkelig godt og behageligt! Synes helt klart i burde vælge ham som kørelærer :)
Amir A
Shahzad er ikke din typiske kørelærer. Han er nemlig speciel. Efter at havde været ude og køre med Shazhad et par gange nu, kan jeg trygt sige at Shazhad har været fantastisk. Han er tålmodig, sød, rar og altid klar på at hjælpe dig med gode råd og metoder. Jeg har nydt hver eneste kørelektion med ham og ser altid frem til næste med megen spænding. I bund og grund er Shazhad uden tvivl den bedste underviser i både kørsel og teori. Alt hvad han bringer er simpelt og med megen kærlighed. Shazhad er ikke blot en kørelærer men en ven og en bror som du let vil føle dig tryg med. Jeg er utrolig glad for Shazhad og jeg er stensikker på at du også vil være det
Frederik S
Havde en rigtig god første kørsel! Meget behageligt og afslappet, Shahzad kan helt klart anbefales 😁
Emma B
Shahzad er en utrolig flink mand, med ham er der altid plads til at kunne have det sjovt men, på samme tid også være seriøs. Han er godt til at tilpasse hans køreundervisning til ens behov, og derudover er han god at få ens nervøsitet væk, så man lærer at acceptere sine fejl og i stedet før lyst til at sæt sig ind i bilen næste gang man skal ud og køre. Jeg kan ihvertfald personligt varmt anbefale at vælge Shahzad som kørelære!