Shahzad

Nissan Juke 2011 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Valby St. / Sjælør St.
Beskrivelse
Kørelærer Shahzad elsker og arbejde med personlig udvikling, dette var en af grunden til han valgte og blive kørelærer. Shahzad er en super rolig og afslappet person, med ham som kørelærer kan du forvente stor ro og tålmodighed mens du lærer og køre bil.
Sprog
Dansk - Engelsk - Urdu - Arabisk
Hobbyer
Famile og personlig udvikling
Fun fact
Uddannet
2021
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.8
253
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
9.8
253
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.9
253
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.9
253
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Maria D
Shahzad er super dygtig og god til at læse elevens behov og tilpasser sig det nemt. Han er god til at formidle og et behageligt menneske. Man føler sig tryg med Shahzad som din lærer :)
Remshah A
Shahzad er den mest tålmodige og behagelige Kørelære man kan køre med. Han forklare på en nem måde, og guider én til perfektion. Han hjælper dig med at forbedre dine fejl og giver rigtig gåde råd til hvorledes man kan forbedre sin kørsel. Kæmpe anbefaling herfra!
Basmle M
Shahzad er en utrolig toldmodig og forstående lære. Han formoder at forklare dig hvorfor ting skal foregå på specifikke måder i stedet for bare at give ordre omkring kørslen. Kan helt klart anbefale ham.
Otto K
Teori & kørsel med Shahzad Shahzad's direkte, profesionelle og rolige facon resulterer i optimalt udbytte af hans undervisning, både til teori og kørsel. Min første køretime var med Shahzad. I København, midt i myldretiden. Ved hjælp af Shahzad's rolige og direkte vejledning, skabte han trygge rammer, hvor det var let for mig, at forholde mig til min kørsel. Ydermere formåede Shazad at skabe en flydende overgang , fra parkeringsplads til trafikerede veje. På en måde hvor jeg som ny bilist, var tryg og rolig hele vejen igennem.
Tenna A
Min oplevelse med Shahzad er at han altid er rolig og rigtig tålmodig. Han forstår at sætte sig ind i sin elev’s perspektiv, og snakke med en når han kan mærke man bliver presset. Kan kun varmt anbefale ham, jeg har ikke fortrudt det en eneste gang 🤩
Ditte E
Inden jeg skulle tage kørekort havde jeg hørt en masse dårlige historier om andre køreskoler, og valgte derfor HeyWay efter jeg havde læst de mange gode oplevelser. Min kørelærer Shahzad har været den absolut bedste, rareste og mest tålmodige kørelærer jeg kunne tænke mig! Altid masser overskud og god stemning i bilen!
Dilara M
Shahzad var mega tålmodig og han hjælper dig hele vejen igennem. Det var min første kørsel, så jeg var lidt nervøs - men takket være Shahzad gik det virkelig godt og behageligt! Synes helt klart i burde vælge ham som kørelærer :)
Amir A
Shahzad er ikke din typiske kørelærer. Han er nemlig speciel. Efter at havde været ude og køre med Shazhad et par gange nu, kan jeg trygt sige at Shazhad har været fantastisk. Han er tålmodig, sød, rar og altid klar på at hjælpe dig med gode råd og metoder. Jeg har nydt hver eneste kørelektion med ham og ser altid frem til næste med megen spænding. I bund og grund er Shazhad uden tvivl den bedste underviser i både kørsel og teori. Alt hvad han bringer er simpelt og med megen kærlighed. Shazhad er ikke blot en kørelærer men en ven og en bror som du let vil føle dig tryg med. Jeg er utrolig glad for Shazhad og jeg er stensikker på at du også vil være det
Frederik S
Havde en rigtig god første kørsel! Meget behageligt og afslappet, Shahzad kan helt klart anbefales 😁
Emma B
Shahzad er en utrolig flink mand, med ham er der altid plads til at kunne have det sjovt men, på samme tid også være seriøs. Han er godt til at tilpasse hans køreundervisning til ens behov, og derudover er han god at få ens nervøsitet væk, så man lærer at acceptere sine fejl og i stedet før lyst til at sæt sig ind i bilen næste gang man skal ud og køre. Jeg kan ihvertfald personligt varmt anbefale at vælge Shahzad som kørelære!
Liv V.
Shahzad er en helt unik person med hjertet på det rette sted. Han er sindsygt dygtig til hans arbejde og formår at fjerne ens nervøsitet helt. Jeg havde nært opgivet modet og drømmen om kørekort indtil jeg skiftede til ham. Han fik både mit drive og modet tilbage. Så hvis man ønsker en kørelærer med massere tålmodighed, forståelse og ikke mindst grin i et lærerigt miljø skal man vælge Shahzad! Kæmpe anbefaling!
Per Holm
Dejlig rolig og nede på jorden. Han fik min nervøsitet til at forsvinde med det samme. Kan KUN anbefale Shahzad til andre
Bertram
Min oplevelse var rigtig god. Shahzad var rigtig flink og havde en god tålmodighed under kørslen. Selve kørslen var rigtig lærerig, da Shahzad var rigtig god til at forklare samtidig med at sikre sig, at eleven tager den med ro og forstår, hvad de gør godt og forkert. Kan klart anbefales.
Olivia
Mega venlig og rolig. Kan klart anbefale
Ida Olsen
Han er sig selv og det gør det hele til en meget federe oplevelse !!🤩
Frederik Lehman Petersen
Han er dejlig stille og rolig. Miljøet i bilen var dejlig afslappet. Hvis man nu skulle gå hen og lave en fejl så er der ingen stress men bare lidt hjælp til at få kørslen videre.
10 ud af 10. Kan kun anbefale denne rolige og professionelle mand til alle
Denne mand er så kanon. Kan kun rose Shahzad. Så professionel med kørsel. Og så behagelig at være sammen med. Forklare alt på en rolig måde
Søren H Pedersen
Behagelig person . 
Gustav
Rolig, behagelig og meget lærerig!
Isabella
Meget tålmodig, glad og god til at lære fra sig
Gashen Ali
En meget tålmodig og rolig kørelærer. Ingen stress overhovedet og alt bliver forklaret stille og tydeligt. Jeg anbefaler helt klart Shahzad som kørelærer!👍
Selma
Shahzad var fra starten af meget beroligende og fokuseret på dig under kørslen for at belærer dig bedst muligt. Derudover forklarer han dig alle de ting du skal vide så du føler dig sikker ude på vejen
Simon Balthazar Hoedeman
Rigtig god til at lytte og komme med forslag til forbedring af kørsel, også har han en mega sej personlighed!
Loui Nøhr
Mega rar og rolig person! Han ønsker virkelig sin elev det bedste og tilpasser niveauet til os elever. Ingen tvivl om at jeg vælger Shahzad resten af mine køretimer!
Simon Balthazar
Rigtig god til at lytte og komme med forslag til forbedring af kørsel, også har han en mega sej personlighed!
Jonas Huy
Meget tålmodig og rolig kørelære, som havde god humor og energi under fremmøde
Ida Capion
Shahzad er lige hvad man som elev håber på at få, han er rolig, og er god til at håndtere hvis man stresser i sin kørsel, med andre ord en perfekt kørelære!! 🤩Og så er han oveni købet også god til at joke og skabe en fed stemning under kørslen🚗Kan kun anbefale ham !✌️
Gashen Ahmad
Shahzad er bestemt en tålmodig kørelærer! Alt bliver fortalt tydeligt, og der er aldrig stress på. Med Shahzad kan man altid forvente en rolig og hyggelig tur!😁
Homam Abdullah
Tålmodig og rolig
Mikkel Meyer
Super oplevelse. Tålmodig og rolig. Motiverende og god til at fortælle hvad man gør godt og mindre godt.
Nabira U
Bedste kørelærer!!! Virkelig tålmodig og underviser fantastisk
Adam M
Indfølese, åbenhed og pædagogik
Loui N
Fantastisk kørelærer! Kunne på ingen måde have, hverken forventet eller ønsket en bedre kørelærer samt oplevelse! Shahzad kan uden tvivl anbefales!
Abdurrahman I
Verdens bedste kørerlærer! Bestod køreprøven første gang takket vær min kørerlærer Shazad utrolig grundig, behagelig og rolig. Jeg var utrolige nervøs til min kørerprøve men min fantastiske kørerlærer fik alt nervøsiteten væk. Hvis i vil i bestå hurtigt så vælg Shazad som jeres kørerlærer.Kæmpe anbefaling herfra 👍
Aysha
Min oplevelse var super god og behagelig. Jeg var meget nervøs op til kørslen, men Shahzad var virkelig god til at forklare hvordan og hvorledes det ville foregå og give mig god kendskab til bilen. Dette resulteret så i at jeg lærte en masse og havde en super god og afslappet første kørsel. 10/10!!
Otto B
Fuldstændig fortræffelig oplevelse med Shahzad.Alt det kørselsorienterede var i absolut top, kun trumfet af hans gode humør- og humor.Vil varmt anbefale Shahzad, hvis du også gerne vil bestå den praktiske eksamen i 1. forsøg.
Rasmus L
Shahzad er meget imødekommende og exceptionelt dygtig til sit arbejde. Derudover er han rigtig dygtig til at lærer fra sig og han er tålmodig med det. Shahzad kan på det varmeste anbefales!!
Natasha Gilmour
Shahzad har rigtig meget tålmodig hed, som jeg vægter meget højt da jeg var meget bange da jeg startet med at køre men han gjorde det nemmere for mig at komme ud på vejene og føle mig sikker Tak:)
Abdirasag Musa Ahmed
Han er altid rolig og meget ærlig omkring kørslen.
Lidia Tedros
Shahzad er helt fantastisk! Han er super rolig, men os helt vildt sjov. Han sørger altid for at eleven er tilpas og rolig. Shahzad er drømme kørelæreren!🤩
Ahmad Asheer
ShahzadJeg har kun positive ting at sige om Shahzad. Han er tålmodig, flink, og rar at have en dialog med. Shahzad er også ærlig når det kommer til ens kørsel. Det har været nemt, behageligt og sjovt at have ham som kørelærer. Han står ved din side helt til enden og han skal nok sørge for du er godt udrustet så du kan bestå første gang. En klar anbefaling.
Jonas Huy
Han spørger altid en om man er indforstået med de tips og tricks han igang imellem giver en
Sara Jane Dimayuga Karlsson
Det bedste er helt klart hvor tålmodig og motiverende han er. Man har altid en sjov køretime
Otto Bob Louw Käszner
Fuldstændig fortræffelig oplevelse med Shahzad.Alt det kørselsorienterede var i absolut top, kun trumfet af hans gode humør- og humor.Vil varmt anbefale Shahzad, hvis du også gerne vil bestå den praktiske eksamen i 1. forsøg.
Rasmus Linnemann Svaneklink
Shahzad er meget imødekommende og exceptionelt dygtig til sit arbejde. Derudover er han rigtig dygtig til at lærer fra sig og han er tålmodig med det. Shahzad kan på det varmeste anbefales!!
Sara Jane Dimayuga Karlsson
Det bedste var hvor rolig, motiverende og flink han var. Altid en stille og rolige køretime med sjove stunder
Mathias Ravnsborg Daugaard
Super køretime!Shahzad er virkelig tålmodig, og super fokuseret på dig som elev.Kan kun Anbefale!!😁
Mathias Ravnsborg Daugaard
Shahzad er en super flink og meget kompetent kørelærer. Han kan på sin rolige måde optimalt lære elever at køre bil. Kæmpe anbefaling!
Ida Ramovic
Shahzad er utrolig tålmodig og rolig hvilket giver en rigtig behagelig køretime specielt hvis man er lidt nervøs i starten. Han er samtidigt rigtig god til at udfordre en så man bliver klar til sin køreprøve. Jeg kan kun anbefale at vælge ham som din kørelærer!
Beril öznek
Rolig og helt nede på jorden. God kommunikation og god til at samarbejde. Meget behagelig oplevelse at have ham som kørelærer.
Samya Imad Faur
Shahzad kan klart anbefales herfra! Han er en rigtig rolig lære, der kommunikere under hele kørslen, og forklarer tingene virkelig godt. Bedste Kørelære! Han tager hensyn til udfordringer og hjælper en bedst muligt og oplære en rigtig godt.
Benjamin Ali
Den bedste service ingen hovedpine som mange andre kørelærer skaber for eleverne. Jeg har indtil nu haft den bedste oplevelse med verdens beste Kørelære Shahzad🦾🤩 Teoriprøve/køreprøve alt er tilrette lagt inden for to dage. De bedste anbefalinger herfra💫 du kommer ikke til at fortryde valget 💯⭐️💥
Laurits Møller Fischer
Shahzad er en meget rolig og tålmodig lærer. Man føler sig rigtig tryg at køre med ham.
Phoebe Jensen
Jeg havde den bedste oplevelse med Shahzad som kørelære. Jeg havde skiftet fra en anden køreskole, hvor jeg ikke havde en behagelig oplevelse eller kørelære, og havde lidt en nedtur pga det. Men efter jeg skiftede til HeyWay og Shahzad, komme jeg hurtigt op på hesten igen. Shahzad var virkelig god til at se hvad jeg havde bruge for, for at blive bedre, og var meget rolig og behagelig at køre med. Han fik mit niveau hurtig op, og jeg bestod min køreprøve. 😊
Freja Bjerregaard
Han vil virkelig en det bedste og jeg følte mig tryg i trafikken med ham. Vil 100% anbefale ham
Christoffer Lerche Lutz
Shahzad er utroligt rolig og flink! Har guider dig 100 procent igennem dine køreture, og gentager tingene indtil man kan dem selv! Kørekort i første forsøg hos ham!
Adi Nyborg Madsen
Jeg var meget angst for at skulle ud og køre, men Shahzad var utrolig rolig og gjorde at jeg følte mig tryg. Han er enormt pædagogisk, og får en til at føle sig godt tilpas i bilen, selvom alt er nyt. Kæmpe anbefaling herfra!
Senit Mebrahtu Araia
Bedste kørelærer
Mohammed Rafey Rehan
Min kørelære er god til at holde en god stemning i bilen uden at det bliver for useriøst.
dennislojacastillo@gmail.com
Shahzad var super behagelig og mærker hurtigt at man er i trygge hænder.
Adi Nyborg Madsen
Shahzad er den mest rolige og tålmodige person at have ved sin side i bilen. Selvom jeg hurtigt bliver enormt stresset, formår han alligevel at få mig til at føle mig "god nok", så jeg ikke mister modet.
Adi Nyborg Madsen
Shahzad har en særlig evne til at opfange selv de mindste non-verbale tegn på, når man som elev er presset/angst/usikker og tilpasser sin undervisning til det, så man ikke oplever at man bliver irettesat men derimod mødes med empati og forståelse for, hvor man er i det øjeblik og bliver guidet videre derfra.
Israa Nassar
Han er verdens bedste kørelærer rolig og skælder ikke ud. Tak for at være den bedste kørelærer man kunne ønske sig det har virkelig været nogle hyggelige og farlige tur 😂 men vi klarede det👊🏼💪🏼 køreprøve i første forsøg kæmpe anbefaling herfra 🌟
Adam Ali Karim
Det bedste ved Shahzad er den rolige atmosfære han er i stand til at skabe. Shahzad er en rigtig sød mand og ved hjælp af hans søde stemme kombineret med hans fremragende humor, er han i stand til at skabe en rigtig god køretime, der er yderst lærerig, og efterlader eleven glad og tilfredsstillet.
Nicolas Harup
Shahzad var utrolig god til, at skabe et både roligt og tilpas miljø i bilen. Han var tålmodig og hjalp til, når han kunne se, at jeg havde det svært. Samtidigt var han enormt god til at rose mig, når han kunne mærke, at jeg havde styr på det. Hans enormt gode humør smitter af og jeg glæder mig enormt meget til næste køretime med ham!