Shahid K

Mercedes C200 2016 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Svanemøllen St / Østerport M / Trianglen M / Vibenshus M / Nørrebro Runddel M
Beskrivelse
Spænd sikkerhedsselen, Shahid er en af vores mest rutineret kørelærer og elsker at undervise mens i cruiser rundt i KBH´s gader. Shahid har af personlige årsager valgt ikke og køre med kvinder!
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Styrketræning
Fun fact
Uddannet
2007
Ekstra lektionspris
475
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Søndage & helligdage
150
kr

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.4
29
anmeldelser

Tålmodighed

9.0
29
anmeldelser

Bilen

9.8
29
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Anders
Jeg kan især takke min kørelærer Shahid for at det gik godt. Han var tålmodig med at lære fra sig selvom det ikke altid var lige nemt, han lærte mig at få få et godt overblik over trafikken. Jeg fik hurtig ro på nerverne da jeg kørte med Shahid. Han var altid ærlig og sagde hvad jeg gjorde godt og hvad jeg skulle tænke mere over og forbedre. Kan helt klart anbefale Shahid som kørelære.
Youssef
Er ikke helt færdig med ham endnu, mangler et par lektioner mere. Men han er virkelig en flink mand, tager sin tid med dig og lærer dig grundigt igennem.
Emil
Super fed! Sindsygt lækker bil, grineren kørelærer som giver en god tid til at komme ordentligt igang. Han er mega god til at hjælpe og formulere tingene ordentligt, han er ihvertfald en kæmpe skyld i at jeg bestod både teori og køreprøven i første hug! Skud ud til Shahid, bedste kørelære i København!
Abdi M
Jeg har skiftet mellem 3 Kørelærer, og Shahid skiller sig helt klart ud. Med hans rolige personlighed, og hans kærelighed for at lære fra sig. Helt klart også en mand der har fuld styr på sin kalender det virkelig rart. Kan helt klart anbefale Shahid til en hver ny bilist, der godt kunne tænke sig en dygtig tålmodighed Kørelærer.
Oliver L
Shahid er en super flink og cool gut. Han har styr på tingene og er bare i det heletaget en super dygtig kørelærer. 10 ud af 10 herfra :) Og super fed bil ;)
Christian I
Shahid, er en super dygtig og teknisk faglig god kørelærer. Han er meget nem at tale med