Sayyed

WV Golf 8 2020 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Islands Brygge St.
Beskrivelse
Sayyed smiler altid stort og vil gerne gå en ekstra mil, for og hjælpe sine elever med og komme igennem kørekortsuddannelsen.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Styrketræning og familie
Fun fact
Uddannet
2019
Ekstra lektionspris
475
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.5
169
anmeldelser

Tålmodighed

9.4
169
anmeldelser

Bilen

9.7
169
anmeldelser

Fokus

9.5
169
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Katrine M
Sayyed er en fantastisk kørelærer - meget venlig og tålmodig. Det var helt klart takket være ham, at jeg bestod min køreprøve i første forsøg!
Sana N
Sayyed er god til berolige en, og forklare tingene godt, han giver massere ros, og motivere en.
Emil V
Skide god og rigtig tålmodig
Gorm V
God og sjov køretime uden meget stress
Kumar T
Sayyed er en fantastisk kørelærer😊 Han er meget tålmodig, super rar og laver en masse jokes - som kun er et bonus🙌🏼 Det har været en fornøjelse at køre med ham!:)
Petrea K
Startede ud med en anden kørelærer som jeg ikke svingede med, skiftede derefter til Sayyed. Trods at jeg skiftede midt i et forløb var Sayyed tålmodig og formåede at lære mig mere på blot en enkelt køretime end min gamle kørelærer havde lært mig! Sayyed er altid glad når man er ude og køre og der er ingen akavet stilhed!
Mickie
Synes fandme, han er en frisk kørelære. Det hele er ikke kun seriøst men og sjovt at køre med Sayyed
Tamnna K
Sayyed er en fantastisk kørelærer😊 Han er meget tålmodig, super rar og laver en masse jokes - som kun er et bonus🙌🏼 Det har været en fornøjelse at køre med ham!:)
Henriette M
Jeg har i dag haft min første køretime med Sayyed, og det var en rigtig god oplevelse. Sayyed er en meget rolig, behagelig og hjælpsom kørelærer.
Willem V
Sayyed er alt det, en kørelærer skal være. Han er sjov at køre og snakke med, men samtidig kan han være seriøs og streng når han skal være.
Sara N
Sayyed var meget tålmodig og fleksibel og hjalp rigtig meget, da jeg gik i baglås. 10/10👍👍👍❤️❤️
Kofi M
God og tålmodig kørelærer.
Noah W
Sayyed er en flink og sjov fyr
Sana N
Det har været en god oplevelse med sayyed, han er god til at forklare, og skabe god stemning, og gør en tryg.
Thomas N
Sayyed er en fantastisk kørelærer. Han fik mig hurtigt klar til en køreprøve. 😍😍
Khaled E
Jeg synes sayyed var rigtig god til at lærer ting, og hvis man så lavede fejl, så skulle han nok sørge for at det ikke bliver til en fejl igen.
Sana
Sayyed er verdens bedste kørelære!!!❤ og helt klart ham du skal vælge hvis du ønsker at, få så meget som muligt ud af dine timer som muligt, han er meget god til at forklare tingene, og sørger for at du forstår det han er tålmodig, og virkelig sjov at være sammen med, han gør sit bedste for at sørger for du er klar til køreprøven.❤❤❤❤👍👍
Bryan
Alt var godt, som altid!
Sara
Sayyed er fantastisk! Han er den bedste 10/10!
Khaled
Han er meget god og beroligende at køre med
Sana
Min oplevelse med sayyed har været rigtig god under hele forløbet, hvis du ønsker dig en kørelære som tager dig seriøst, og gør sit aller bedste for at du lære bedst så skal du helt sikker vælge sayyed, han er altid i godt humør, og skaber god stemning, og super god til at vejlede en i den rigtige retning😃😄😄❤❤❤
Suzannah
Rigtig god
Emma
God og rar
Harris
Lærerigt
Louise Jensen
Sayyed er en mega god kørelærer. Han er super sød og er så god til at lære fra sig😍 Han var klar med en køreprøve dagen efter jeg var klar og jeg bestod første gang!!!
Filippa Marie Winther
Den var meget god, han var hurtig til at bestille køreprøve og god til at aftale køretider med inden
Daniel
Fik lynhurtigt køreprøve, og bestod på første forsøg. God og tålmodig kørelære som er god til at forklare de forkellige situationer i kryds og lignende.
Ali Narser
Han er en rigtig god kørelærer meget lære nem
Anna Højerslev Eriksen
Jeg bestod min køreprøve første gang efter nogle rigtig gode køretimer. Min køreprøve blev bestilt rigtig hurtigt, og Sayyed fik mig klar med det samme. En rigtig god oplevelse generelt!
Carla
Tålmodighed
Benedicte Hjort
Han er meget tålmodig og god til at forklare :)
Jasmin Isabell Fobian
Sayyed er meget tålmodig og er god til at forklare på forskellige måder, hvis man ikke har forstået den første måde. Han arbejder effektivt og målrettet mod at gøre dig klar til køreprøve. Udover det er Sayyed altid glad og smilende og positiv. Super god oplevelse! ❤️
Jonathan Thymark
Super god
Mathias Staack
Tålmodig og kom med gode tips
Nilla
Fantastisk! Jeg kom til køreprøve på 5 dage og bestod første gang!
Laura
Han var rolig og tålmodig
Nilas
Han er venlig og god til at lære fra sig.
Isabel Møller
Sød og tålmodig, hurtigt efter jeg blev klar, bestod i første forsøg.
Khaled El Maniti
Det var en god oplevelse at køre med sayyed, han er god og lære en meget.
Khushman Khattra
Kan ikke anbefales! Overholder ikke mødetiderne, kræver ydeligere penge til køreprøve og er virkelig dårlig at få kontakt til samt en nedladende attitude
Sara Anwari
Jeg bestod køreprøven i første hug pga. Sayyed. Han har altid kommet med godt humør og har været imødekommende. Pga. hans undervisning er jeg mindre nervøs, når jeg er ude på vejen, og man bliver en selvsikker billist. Han har lært mig baglæns parkering, som jeg nu er næsten bedre til end forlæns parkering. Derudover har han altid været fleksibelt med tid og sted og det har ikke været andet end en fornøjelse!
Sana Natasha Agha
Jeg er super glad, har haft en god oplevelse hos heyway, jeg er så lettet af at bestå efter 5 gang.
Jonathan Lewis Essendrop
Det Var helt fint, god til at finde hurtige køreprøver
Carl-Emil Balch
Rigtig god kørelærer. Jeg bestod min køreprøve i første forsøg!
Laura Funch
Han var meget tålmodig og sød
Elizabeth Mwaiko
Rigtig tålmodig og hjælper dig med at gøre dig tryg.
Marvin Salomonsen
Sayyed er en energisk, sød og parat kørelærer. Han har mange gode tips og teknikker som hjælper gevaldigt.10/10 ville foreslå ham til alle.
Sebastian Krusaa
Fantastisk kørelærer, som virkelig hjælper dig med at finde ud af hvad du skal fokusere på, og søger for at du får kørekortet i første hug.