Raji

VW Golf 2017 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Lyngby St.
Beskrivelse
Hej Jeg hedder Raji, jeg bor i Søborg Jeg elsker at være sammen med min famile og venner, ud at prøve nye lækre spisesteder. Jeg kan godt lide at være aktiv, såsom løbe en tur, shoppe, spændende rejser i verden eller rengøre min bil ;)
Sprog
Dansk, Engelsk
Hobbyer
Familie, rejser
Fun fact
Uddannet
2021
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
100
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.9
42
anmeldelser

Tålmodighed

9.8
42
anmeldelser

Bilen

10.0
42
anmeldelser

Fokus

9.8
42
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Amalie
Jeg har været skrækslagen i 10 år for at sætte mig bag rattet i en bil, men Raji gør oplevelsen meget bedre. Det rolig, rart og meget naturligt. TAK, for en god oplevelse!
Marcel
God
Maria
Raji er en fantastisk kørelærer. Hun er meget tålmodig, har en god beroligende tone, er rosende, opmærksom og tilstede. Raji kan varmt anbefales.
Laura
Raji blev min kørelære efter et uheldigt forløb med en tidligere kørelærer, og jeg har ikke fortrudt et sekund siden at jeg valgte hende. Raji er både sød, mødestabil, rigtig dygtigt til at forklare og så får hun en til at føle sig tryk. Jeg bestod køreprøven på første forsøg, og det kunne jeg ikke havde gjort uden Raji. Jeg kan kun anbefale hende, ligegyldigt om man er ny eller om man allerede er igang med et kørekort forløb.
Michelle
Fuldstændig fantastisk kørelærer
Aya
Raji er en rigtig dygtig kørelærer. Hun er tålmodig, smilende, altid glad, snaksaglig og positiv. Hun er meget mødestabil, og virkelig god med planlægninger. Jeg har været med Raji siden dag ét, og bestod min køreprøve ved første huk. En kæmpe anbefaling, i vil ikke fortryde det.
Kristian
Raji er virkelig god til at lære fra sig. Hun er meget pædagogisk og tålmodig. Hun er også meget fleksibel ift. at planlægge kommende køretimer. En klar anbefaling!
Sophia Ashley
Er rigtig glad for at jeg har valgt Raji efter en udfordrende start på manøvrebanen. Hun er rolig, pædagogisk og tålmodig. Kan varmt anbefales.
Augusta Rosenlund
Hun er vildt god til at rette og meget stille og rolig så det behageligt at køre, og man føler sig parat på hvad man skal
Sukaine A
Fantastisk
Cecilie S
Raji har gennem hele mit forløb været meget tålmodig og god til at lære fra sig. Derudover er hun super hyggelig at køre med. Jeg kan derfor kun anbefale Raji som kørelære.
Siri Ida Alsøe
Min oplevelse var at det hele foregik stille og roligt uden stress og hun er god til at vurdere hvor meget hjælp man har brug for.
Nourhan Mahmoud Moustafa
Hun var så sød og hjælpsom og god til at forklare det hele på en forståelig måde. Bedste oplevelse!!!
Alexander Brøchner Pettersson
Bedste kørelærer i HeyWay. Raji er rolig og sjov når man kører med hende. Hun er overbærende hvis man laver fejl men dog ærlig med dig om dit niveau i bilen på en konstruktiv måde. Suser rundt i min mors Nissas nu på grund af hende 10/10 👍