Rahul K

Peugeot 2008 2018 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Svanemøllen Station
Beskrivelse
Rahul har snart 11 års erfaring som kørelærer, og ved præcis hvad der skal til får at du kommer hurtig og sikkert igennem dit kørekort forløb. Med Rahul får du tålmodighed og fleksibilitet.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Familie og træning
Fun fact
Uddannet
2010
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.3
41
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
8.8
41
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.3
41
anmeldelser

Fokus

Green start icon
8.4
41
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Sofie Amalie
Jeg bestod min køreprøve i første forsøg, hvilket jeg virkelig ikke havde regnet med, men min kørelærer hjalp mig til at bevare roen og tro på mig selv. Han var virkelig god til at forberede mig til køreprøven med præcis alle de værktøjer jeg havde brug for.
Karen P
Rahul har været virkelig god til at holde hovedet koldt i situationer hvor jeg bliver stresset, og er super gid til at hjælpe i disse situationer! Han er også fleksibel ift. afhentning og afsætningssted, hvilket gør det let at få køretimerne til at passe ind i ens kalender! Rahul kan varmt anbefales
Anna B
Rahul er en virkelig rolig, behagelig og rummelig kørelære, med god forståelse for læringsprocesser og al tålmodighed i verden, selv når fejl gentages igen og igen.
Christian L
Rahul er tålmodig og gjorde hvad der kunne være en stressende førstegangskøretur på vejen til en meget afslappet og rolig køretur. Man føler man er i trygge hænder….
frederikke W
Rahul var meget behagelig, han fik mig til at slappe og føle mig tryk bag rettet
Helen B
Rahul er meget tålmodig. Han er en god lærer. Han er meget venlig. Han kommer til tiden. Han er en meget positiv person.
Anonym
Kunne godt have mere tiltro til eleven
Anonym
Han sad meget på mobil, selv første kørsel, hvilket gjorde mig en smule usikker. Følte også han blev irriteret når jeg lavede fejl på vejen.
Maria
Rigtig god kørelærer!
Julie Hansen
Rahul, er super tålmodig og god til at forklare hvad man skal gøre. Han gør en tryg og der er ingen dumme spørgsmål.
Abdi Mohamed Abdullahi Muuse
Efter flere forsøg med andre Kørelære fandt jeg Rahul gennem Heyway. Han satte sig virkelig ind i hvordan jeg kørte og var mega skarp med at give den rigtige feedback, der skulle til for at jeg kunne bestå min køreprøve første gang. Jeg havde haft en lang pause på 1 år og havde brug for en god gennemgang som jeg fik af Rahul. Den bedste Kørelære jeg har kørt med. Anbefaler enhver elev der er i tvivl om hvilken Kørelære de skal vælge at køre med. Han er punktlig med alt hvad der vedrører hans elever, fik jeg fornemmelsen af. Kæmpe tak til Heyway og ikke mindst Rahul!