Peter

Hyundai Tucson 2018 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Lyngby St. & Virum St
Beskrivelse
Peter er en super rolig og dygtig kørelærer. Du vil med Peter få ro og tid, til at lære at køre en lille fed bil.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Biler og familie
Fun fact
Uddannet
2008
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

8.8
58
anmeldelser

Tålmodighed

7.4
58
anmeldelser

Bilen

7.7
58
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Carla
Fantastisk sød og tålmodig. Det er enormt rart at være ude og køre med Peter. han er forstående og skide god til at få en i ro og fortælle tingene så man forstår hvad der sker. jeg kan KUN anbefale Peter som kørelærer, jeg har kun gode ting at sige om ham.
Amalie Louise W
Peter er super venlig og super tålmodig. Kan klart anbefale at køre med ham!!
Alexander A
Han er pisse dygtig! Og er helt speciel og forklare tingene rigtig godt! Og forstår en, og roser en når man gør ting rigtigt/godt, men man får også at vide hvis man misser noget, og der er han rigtig god til postitiv indstilling!!!
Millie P
Hvis jeg kunne ville jeg køre alle mine køretimer med Peter. Han er tålmodig, og når man laver en fejl føler man sig ikke dum - tværtimod. Peter er meget rar at køre med og man får en god forståelse for at køre uden at blive stresset
Line H
Rigtig god til at lære fra sig. Super oplevelse hele vejen igennem
Daniella F
Super rar og rolig at køre med! Er glad for at jeg har booket alle mine køretimer hos Peter☺️
Julie H
Peter var meget tålmodig, og virkelig god til at lære fra sig. Han fik mig til at føle mig tryg med det samme, hvilket virkelig var med til at gøre oplevelsen endnu bedre.
Anna
Ville have været fedt hvis han reagerede mindre voldsomt på fejlene og var mere konstruktiv i omtalen af dem end dømmende. Derudover kan man også godt blive utryg når det er 2. gang man er ude at køre og nærmest har angst for at køre - og han så sidder ofte med hans telefon under køreturen. Jeg synes der manglede en pædagogisk tone og generel rummelighed.
Ken Hansen
Peter er ultimativt den mest elendige kørelærer man kan finde. Under den første køretime snakkede han i telefon hele tiden og skreg af mig, fordi jeg ikke kunne køre bil (det var 1. gang jeg sad på føresædet i en bil).Der lugtede altid af energidrik og han sad altid og lavede alt muligt andet. VÆLG EN ANDEN KØRELÆRER
Markus
det som Peter gør at er minimere al unødvendigt under kørslen Evt. kører en rute hvor der indgår alle typer veje ( villavej ,landevej ,bygade ,motorvej ,motortrafikvej ,tunnel m.m)
Danijela
Utålmodig
Jonas
Den var rigtig god jeg lært rigtig mange nye ting
Fie
Altid samme rute, ufokuseret
Pi Eline
Han var super flink og venlig, han snakkede ikke så meget under kørslen hvilket var rart under første time. Han har styr på det hele og kommer med mange gode råd - man kan mærke at han har været kørelærer længe. Kan klart anbefales, især hvis man er lidt nervøs.
Noah Dahl Christensen
Jeg synes, at der generelt var en presset stemning og meget lidt plads til at lave fejl - og meget mindre til at forstå dem. personligt synes jeg ikke 'bliv frustreret over fejl' metoden fungerer, når man skal være ny bilist.
Jane Schul
Han passer MEGET godt på sin bil!