Omar A

VW Golf 7 2013 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Lyngby St.
Beskrivelse
Omar har tidligere arbejdet som instruktør for Gokart, så har du fart i blodet er Omar det helt rigtige valg 😁 - Udover dette er Omar en super kompetent og behagelig kørelærer, som på en rolig og tålmodig måde vil lære dig at køre bil 😊
Sprog
Dansk - Engelsk - Arabisk
Hobbyer
Biler og møde nye mennesker
Fun fact
Uddannet
2019
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.8
68
anmeldelser

Tålmodighed

9.7
68
anmeldelser

Bilen

9.7
68
anmeldelser

Fokus

9.4
68
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Oscar O
Omar var den perfekte kørelære for mig, han var altid til tiden, bilen var super og humøret var i top. Omar er den perfekte blanding mellem seriøsitet omkring kørslen, og samtidig en venlig fyr som man kan hygge sig med. Helt igennem en fed oplevelse med en fed kørelære.
Morten B
Omar er helt kanon. Han er pisse tålmodig.
Khaled E
Det bedste med Omar er at han er tålmodige, hyggelig, og sjov at køre med. Køretimen kunne ikke havde været bedre. Det var en fantastisk oplevelse.
Munira H
Omar er en af de bedste kørelærer jeg har mødt. Han var så tålmodig og rolig. Selvom man lavede et par fejl, tog han det med et smil. Det altid hyggeligt at køre med Omar, han gøre køreturen både sjov og rolig.
Andy
Humor, tålmodig og hurtig forstående.
Laura
Han er ekstrem tålmodig, og super nem at snakke med
Gunvor
Mega afslappet og meget snaksalig, tager det i dit tempo! kæmpe anbefaling!
Sharmaarke
Super god og cool kørelærer. Behagelig og god til at lære fra sig.
Magnus
Omar giver god feedback og er helt nede på jorden
Nicklas R
Omar var lærerig og virkelig fed at køre sammen med
Victoria
Tålmodig og god energi
Darin
Omar er så tålmodig, super god til at rette en uden panik
Alma
Det var en rigtig ubehagelig og dårlig oplevelse.
Amanda
Omar er virkelig behagelig og tålmodig, jeg har kun gode ting at sige om ham 😊
Abdel
Omar er sød smilende og god til at fortælle hvad man har gjordt godt og kunne gør bedre. Han er meget fokuseret under køreturen og sørger for at man føler dig godt tilpas
Pernille
Nåede desværre kun at køre med Omar 1 gang inden han skiftede til automatgear, men havde til gengæld den bedste oplevelse. Havde haft en pause på ca. 3 uger, men Omar formod alligevel at skabe en god og tryg tur, hvor jeg følte, at jeg havde kontrol over bilen. Han var virkelig tålmodig, men også god til at hjælpe og forklare, hvor der var plads til forbedringer på en ordentlig måde. Han skabte en god stemning og svarede klart og tydeligt på ens spørgsmål. Jeg fik en virkelig god forståelse af trafikken og bilen. Kæmpe anbefaling herfra!! Ville ønske jeg kunne tage mit kørekort færdig hos Omar. Så hvis du kører med automatgear, så vælg Omar.
Berit
Hyggelig og lærerig køretime i behagelig selskab.. :-)
Laura Maria Langkjær
Det var hyggeligt og behageligt at køre med Omar. Han var hård, men god. Men husk - lidt mere boost til selvtilliden 😂😉 Tak for nu!
Peter Øberg
Frisk fyr og han har styr på reglerne :-)
Kim Christiansen
De bedste oplevelse i hele verden han gør alt for sine elever er super god og han fjerne hurtigt ens nervøsitet osv. Du finder ikke bedere kørelære.Hurtigt med tider til både teori og køreprøve de bedste anbefalinger herfra 😃😃
Ali Majid Saied
Omar er en behagelig kørelærer, der formår at skabe en rolig og betryggende køreoplevelse. Enorm pædagogisk i sin formidling. Alt i alt en fornøjelse at køre med Omar!
Mikkel Ernsholt
Cool type. Nem at tale med og god til at lære fra sig 👍
Alexandra Gertov
Omar er enormt tålmodig og afslappet underviser, som giver sig til at evaluere, så jeg både får selvtillid og bliver OBS. på hvad jeg kan øve mig på. Kæmpe anbefaling herfra.
Berit Rasmussen
God og lærerig undervisning, med behagelig stemning i Bilen ;-)
Alexandra Gertov
I dag havde jeg tredje time med Omar og det er fortsat en stor fornøjelse, han får mig til at slappe af og giver god feedback, når vi har lavet en manøvre. Han udviser tillid til mig og giver konstruktiv kritik ift. hvad kan blive bedre. Jeg er kæmpe fan og meget glad for at have fundet en kørelære, som har overskud og overblik til at lære fra sig med godt humør.
Vitus Linderholm
Fantastisk. Omar er super sød og flink