Naeem M

VW Jetta 2011 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Frederiksberg Metro St. - Albertslund St.
Beskrivelse
Naeem har en baggrund som taxachauffør og derfor er han yderste erfarende med kørsel i trafikken, dette sikre dig en optimal læring. Du vil opleve Naeem som en positiv og tålmodig kørelærer.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Rejse og se verden - Familie og venner
Fun fact
Uddannet
2020
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.9
126
anmeldelser

Tålmodighed

9.8
126
anmeldelser

Bilen

9.6
126
anmeldelser

Fokus

9.6
126
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Sofus Ørum Lammert
Han var rigtig god til at bygge det jeg skulle lære op. Brugte god tid på at forklare hvad jeg skulle, og han var især god til hjælpe mig med bevare roen i trafikken!
Sarwat Amena Bakhsh
Naeem er ganske enkelt den bedste kørelærer jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at køre med. Jeg har lidt erfaring eftersom jeg med jævne mellemrum har forsøgt at tage kørekort de sidste 23 år :-D Jeg startede med at tage kørelektioner hos en anden kørelærer ved Heyway, men det var ikke just en succes. Naaem er 100% mentalt tilstede og engageret. Han besidder en ro der smitter af og det øger ens selvtillid på vejene. Han er hurtig til at pejle sig ind på ens svagheder, så der bliver lagt ekstra fokus på hvor det halter. Han er i øvrigt ultra fleksibel, i det jeg ved en fejl kom til at bestille tid til en teoriprøve ALT for tidligt. Så Naeem fik rykket rundt i sit skema for at imødekomme de kørelektioner jeg manglede så jeg var klar til at kunne tage teoriprøven. Min nevø er også i gang med at tage kørekort ved Heyway og har på det kraftigste anbefalet at han vælger Naeem M som kørelærer. Afslutningsvis kan jeg oplyse at jeg bestod både teori og køreprøve i første hug! Naeem er simpelthen bare en dygtig kørelærer. Vælg ham, for det kommer du ikke til at fortryde!
Daniel Laszlo Seregi
Naeem provides a very safe learning space for driving lessons and he is a very good teacher. He is always relaxed and makes sure that the student driver isn’t thrown out into a practices manuevre that he isn’t ready to attempt. Learning how to drive with Naeem is rapid and his tips are very logical and easy to follow. I can definitely recommend Naeem as a kørelære!
Aktham Yousif
Naeem er en VIKELIG god kørelærer. Han er fantastisk!!🤩
Emilie Lehmann Møller
Meget tålmodig og god til at forklare og fjerne nervøsitet
Kristine Jayne Åsblom
Naeem er super rolig og beroligende kørelærer, han giver dig succes følelse når det går godt, og taler dig tilbage i ro, når det kriser sig. Han har altid en god, planlagt kørsel for dig, og afslutter med at tale om forbedringspunkter, samt hvad der gået godt under timen. Kæmpe anbefaling herfra!
Sebastian Jones Thomsen
Naeem er super sjov, rolig og generelt en fantastisk lærer
Aktham Yousif
Fantastisk kørelærer! Den bedste kørelærer i DK!🤩🎉
Sebastian Jones Thomsen
Naeem er en fantastisk kørelærer, der virkelig har styr det på. Han er super god til at få en til at føle rolig i bilen og han er grunden til jeg bestod begge min prøver i første forsøg. Han kan stærkt anbefales!!😊
Noah Martin Englund
Naeem M, er en vild behandling kørelærer som tager det helt roligt og hjælper en god igennem med sin køreundervisning.