Naeem M

VW Jetta 2011 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Valby St. - Taastrup St.
Beskrivelse
Naeem har en baggrund som taxachauffør og derfor er han yderste erfarende med kørsel i trafikken, dette sikre dig en optimal læring. Du vil opleve Naeem som en positiv og tålmodig kørelærer.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Rejse og se verden - Familie og venner
Fun fact
Uddannet
2020
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
50
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
100
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.9
16
anmeldelser

Tålmodighed

9.9
16
anmeldelser

Bilen

9.6
16
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Miriam A
Jeg har haft mine ekstra kørelektioner med Naeem, og har kun gode ting at sige: Han er oprigtigt interesseret i at forbedre ens kørsel, og udnytter hele kørelektionen. Han har meget fokus på at man lærer noget, og giver flere praktiske råd undervejs, der kun forbedrer ens kørsel, og han gør det trinvis, så det bliver håndgribeligt og overskueligt. Sidst men ikke mindst er han rolig og rar at køre med og har også styr på sit. Meget tilfreds elev!
Maurice R
Naeem fjerner nervøsiteten, med hans respektfulde måde at snakke på, uden at overeagere når der fejles. Hans læringstempo er også perfekt !💫💪🏾💪🏾♥️
Mehak K
Super flink kørelære med tålmodighed.
Naja M
Jeg synes Naeem M er rigtig god til at tage sig tid til at gå helt dybden med undervisningen hvilket jeg synes er rigtig fedt, da det gør mig mere sikker og tryg i trafikken.
Sophia J
Naeem var super god til at skabe en tryghed i bilen, der gjorde, at jeg hverken var nervøs for at bruge speeder eller bare at køre generelt. Kan varmt anbefale ham :-)
Frida T
Har haft ekstratimer med Naeem før køreprøven, og har rykket mig sindssygt meget på dem! Han er grundig og hurtig til at spore sig ind på, hvad man har brug for hjælp til, så man faktisk bliver en dygtig billist. Eneste ærgerlige er, jeg ikke havde ham fra start ;-)
Stina H
Super god behagelig Kørelære. Hjalp mig med at få stressfri kørsel og føle mig sikker i trafikken.
Daniel B
Han er den bedste Kørelære jeg har haft, han er sindssyg stabil, og tålmodig som jeg ved ikke hvad!🙏Jeg er kommet for en anden køreskole, og har haft 2 der over fra.Han er uden tvivl den bedste, kunne ikke ønske mig en bedre end ham, han er klart skyld i jeg er så sikker i en bil nu, plus at jeg ikke havde været så langt i min kørsel hvis det ikke havde næret for Naeem, han er virkelig virkelig god, har ikke andet end positive ting og sige om ham!!💪🙏
Miriam A
Jeg har haft mine ekstra kørelektioner med Naeem, og har kun gode ting at sige:Han er oprigtigt interesseret i at forbedre ens kørsel, og udnytter hele kørelektionen. Han har meget fokus på at man lærer noget, og giver flere praktiske råd undervejs, der kun forbedrer ens kørsel, og han gør det trinvis, så det bliver håndgribeligt og overskueligt. Sidst men ikke mindst er han rolig og rar at køre med og har også styr på sit. Meget tilfreds elev!