Naeem M

VW Jetta 2011 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Frederiksberg Metro St. - Albertslund St.
Beskrivelse
Naeem har en baggrund som taxachauffør og derfor er han yderste erfarende med kørsel i trafikken, dette sikre dig en optimal læring. Du vil opleve Naeem som en positiv og tålmodig kørelærer.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Rejse og se verden - Familie og venner
Fun fact
Uddannet
2020
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.9
86
anmeldelser

Tålmodighed

9.8
86
anmeldelser

Bilen

9.6
86
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Miriam A
Jeg har haft mine ekstra kørelektioner med Naeem, og har kun gode ting at sige: Han er oprigtigt interesseret i at forbedre ens kørsel, og udnytter hele kørelektionen. Han har meget fokus på at man lærer noget, og giver flere praktiske råd undervejs, der kun forbedrer ens kørsel, og han gør det trinvis, så det bliver håndgribeligt og overskueligt. Sidst men ikke mindst er han rolig og rar at køre med og har også styr på sit. Meget tilfreds elev!
Maurice R
Naeem fjerner nervøsiteten, med hans respektfulde måde at snakke på, uden at overeagere når der fejles. Hans læringstempo er også perfekt !💫💪🏾💪🏾♥️
Mehak K
Super flink kørelære med tålmodighed.
Naja M
Jeg synes Naeem M er rigtig god til at tage sig tid til at gå helt dybden med undervisningen hvilket jeg synes er rigtig fedt, da det gør mig mere sikker og tryg i trafikken.
Sophia J
Naeem var super god til at skabe en tryghed i bilen, der gjorde, at jeg hverken var nervøs for at bruge speeder eller bare at køre generelt. Kan varmt anbefale ham :-)
Frida T
Har haft ekstratimer med Naeem før køreprøven, og har rykket mig sindssygt meget på dem! Han er grundig og hurtig til at spore sig ind på, hvad man har brug for hjælp til, så man faktisk bliver en dygtig billist. Eneste ærgerlige er, jeg ikke havde ham fra start ;-)
Stina H
Super god behagelig Kørelære. Hjalp mig med at få stressfri kørsel og føle mig sikker i trafikken.
Daniel B
Han er den bedste Kørelære jeg har haft, han er sindssyg stabil, og tålmodig som jeg ved ikke hvad!🙏Jeg er kommet for en anden køreskole, og har haft 2 der over fra.Han er uden tvivl den bedste, kunne ikke ønske mig en bedre end ham, han er klart skyld i jeg er så sikker i en bil nu, plus at jeg ikke havde været så langt i min kørsel hvis det ikke havde næret for Naeem, han er virkelig virkelig god, har ikke andet end positive ting og sige om ham!!💪🙏
Miriam A
Jeg har haft mine ekstra kørelektioner med Naeem, og har kun gode ting at sige:Han er oprigtigt interesseret i at forbedre ens kørsel, og udnytter hele kørelektionen. Han har meget fokus på at man lærer noget, og giver flere praktiske råd undervejs, der kun forbedrer ens kørsel, og han gør det trinvis, så det bliver håndgribeligt og overskueligt. Sidst men ikke mindst er han rolig og rar at køre med og har også styr på sit. Meget tilfreds elev!
Vijay
Det har været en enorm tilfredsstillende og super god oplevelse at køre sammen med Naeem. Fra første dag gjorde han det trygt og sikkert at køre sammen med ham. Han er ekstrem tålmodig og lærer meget godt fra sig. Jeg sad aldrig med en følelse af at være utryg i bilen med Naeem. Hans top prioritet har gennem hele forløbet være, at jeg kan køre sikker bil. På under én måned har jeg været gennem alle lovpligtige kørelektioner med ham , og det har været en fornøjelse. Desuden har Naeem gennem sin erfaring som billist kunne give mig mange gode tips og tricks til at forbedre mig i en givent område. Dette har hjulpet mig enormt meget, hvilket har betydet jeg ikke skulle bruge ekstra lektioner på dette. Hver eneste gang opsummerer han meget godt, hvad man er god til og hvad man kan forbedre. Det hjælper utroligt meget med en lærer, som er interesseret i min læring, så jeg synes virkelig at Naeem er en god kørelærer. Jeg ville klart anbefale Naeem, hvis man eftersøger at få god læring, få hurtig læring og blive sikker billist!
Valdeta
Naeem er rigtig god til at skabe sikkerhed. Efter første lektion, var det meget naturligt for mig at køre bilHan er meget rolig, og er god til at forklare det en elev skal vide.
Salma M.
Min oplevelse med Naeem har helt klart været den bedste! Jeg har været en af de elever som har siddet fast under mit kørekortsforløb pga. corona, men da jeg startede hos Naeem fik han hurtigt mit selvtillid op, og jeg lærte hurtigt at køre bil selvsikkert. Han får nervøsiteten hurtigt ned, og der er altid godt humør i bilen. Man får en god fornemmelse i maven hvergang man skal køre bil med ham. Jeg kan helt klart anbefale Naeem! 😁 10/10
Malik ES
Han var meget rolig og sørgede for at jeg ikke stressede. Han sørger for du lærer at køre godt.
Niklas A
Det var over en måned siden, jeg var på manøvrebane pga. sygdom, men alligevel formåede Naeem M. at lære mig at køre ret glat og uden bekymring overhovedet i forhold til det var første gang. Manden kan køre bil, og han er meget tålmodig og rolig 💪🏻
Nour A
Jeg føler mig tryg når jeg kører med ham! Han er virkelig en god kørelærer og man lære hurtigt med ham! Han er så omsorgsfuld og man er virkelig i gode hænder med ham, jeg kan virkelig anbefale ham!
MK
Naeem er utrolig tålmodig og tager virkelig sin tid til at lære fra sig - fjerne nervøsitet og er god til at give gode råd undervejs så ens kørsel bliver bedre.
Daniel
Naeem er både god som lærer, giver god feedback, tålmodig og pædagogisk.
Fatma
Tag ham! Vildt rolig og god til at forklare
Mille
Han er altid sød, venlig og meget tålmodig 😃
Kristian Tvermoes Noe
Super tålmodig, og god til at lære fra sig!
Darrien
Meget go’ og behagelig oplevelse med Naeem. Super sød, rolig og godt til at hjælpe en igennem det
Milan
Meget flink kørelærer, og meget hjælpsom. Han stresser ikke eleven og gøre kørslen meget behagelig for eleven
Cindy
Naeem har virkelig gjort mit forløb let. Han gøre virkelig sit bedste for, at man forbedre sig! Han stresser ikke en, og snakker stille og roligt. Han kan virkelig anbefales! Grundet ham bestod jeg min køreprøve i 1. Omgang🤩🤩🤩
Viktor
Jeg overvejede at stoppe med at tage kørekort efter de første 7 lektioner med samme kørelærer, jeg valgte at tage chancen og køre en ekstra lektion med Naeem M og jeg har fået lysten til at køre tilbage, han hjalp med at fjerne nervøsiteten og jeg lærte mere på den ene ekstra lektion end 7 lektioner med den anden lærer. Jeg anbefaler Naeem M til alle der gerne vil have en rolig lærerig oplevelse når de kører bil. 10/10
Fenya
Naeem er altid tålmodig og venlig, når han retter på kørslen og giver feedback. Han er god til at rose det, der går godt og forklare de ting, man skal gøre bedre. Jeg føler mig helt tryg ved at køre med Naeem!
Simon Boesen
Han var meget rolig og man følte sig meget tryg, super god
Kristian Tvermoes Noe
Jeg har haft forskellige kørelærer inden jeg skiftede over til Naeem. Jeg var grundet de mange skift og ikke alt for gode oplevelser ret nervøs ved at køre bil. Det fik Naeem hurtigt rettet op på. Han er helt klart den bedste kørelære! Jeg havde ikke bestået køreprøven UDEN fejl hvis ikke det var for Naeem! Book ham!
Maja Ravn
Rigtig god køretime, Naeem var meget rolig og tålmodig.
Malthe Friis Dornonville
Naeem er fantastisk afslappet og har enorm god kontrol på både bilen og trafikken. Selvom man laver fejl sker der ingen panik, fordi han bare har styr på!
Amanda Sørensen
Han var meget tydelig i sine instruktioner
Laura Pallesen
Jeg kan virkelig anbefale at vælge Naaem M som kørelærer. Min tid med Naeem M som kørelærer, har været alt andet end stresset. Til alle min kørsler har han været tålmodig og ærlig, hvilket hurtigt gjorde mig tryg ved at køre. Naeem har været fleksibel, og har været engageret, og gjort meget for at få mig hurtigt og trygt igennem køretimerne. Til sidst arbejdede han hårdt for at få en køreprøve hurtigt, hvilket var super fedt! Så alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, at have Naeem M som kørelærer, og jeg kan varmt anbefale ham!
Gustav Krøyer
Naeem er meget rolig, og gør derfor, at kørslen bliver markant mere behagelig og lærerig. Naeem lærer fra sig på en virkelig god måde!
Malik Rønving
Der var ikke noget at sætte en finger på.Jeg synes bare at Naeem er en mega god lærer
Tor Nygaard
Han har rigtigt godt styr på tingene og tager alt i et godt tempo!
Lukas Bang-Sørensen
Det var super beroligende og afstressende at sidde med Naeem på sin side, når man er ude at køre blandt en masse andre biler, for første gang. Man kan derfor lære, hvad man skal, i stedet for at bruge tid på alt muligt andet.
Dana Mae Rasmussen
Jeg kan varmt anbefale, at du vælger Naeem som kørelærer; Han er en utroligt dygtig underviser, der sikrer sig, at du lærer det du skal (og lidt ekstra tips til) til hver køretime. Naeem er god til at koble den relevante teori sammen med kørelektionen, og er altid glad for at svare på spørgsmål. Han er et meget venligt menneske, der er motiveret til at give dig så meget læring som muligt.Hvis du har svært ved at forstå noget, gør han sit ypperste på at forklare det på en måde, der fungerer for dig. Gennem Naeem har jeg fået helt styr på kobling/speeder balance, og jeg føler mig tryg i at køre bil, selvom jeg aldrig har troet, at jeg ville kunne lære det. Min kørsel er blevet meget mere sammenhængende og smooth, og det er alt sammen takket være Naeem og hans grundige gennemgang af alle de relevante manøvrer - han hjælper dig, indtil du har lært det. Han er også god til at bedømme dit niveau, og siger ærligt hvad der har været godt ved din kørsel, samt giver dybdegående feedback til hvad der kan forbedres. Jeg troede ikke selv, jeg var klar til køreprøven, men efter en pep-talk fra Naeem blev jeg overbevist; Jeg bestod også min køreprøve i første forsøg. Jeg kan kun anbefale, at du vælger Naeem som kørelærer fra start, da det har været virkelig rart at følges med den samme kompetente kørelærer fra begyndelsen!