Morten L

Renault Megane 2015 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Lyngby St.
Beskrivelse
Morten er uddannet pædagog og har har arbejdet som skole pædagog i over 15 år. han har stor erfaring med undervisning, pædagogik og læring, og så rummer han en god del tålmodighed og er professionel i sit arbejde som kørelærer.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Surfe, fodbold og tennis
Fun fact
Uddannet
2020
Ekstra lektionspris
475
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.9
81
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
10.0
81
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.9
81
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.9
81
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Jeppe S
Morten var super sød og dejlig behagelig at køre med
Marcus L
Morten er awesome, det er tydeligt at han har en baggrund i pædagogik. Kunne ikke bede om en bedre kørelære, turen var super fed og lærerig. Glæder mig til at køre med Morten igen.
Marcus L
Efter ikke at have sovet hele natten, lod Morten mig ændre min tid til senere på dagen, så jeg kunne få en lur inden og ikke aflyse helt (som ville resultere i de andre kommende tider også skulle aflyses/flyttes). Det er altid en fornøjelse med Morten.
Nanna M
Meget behagelig og rar mand. Forklarede grundigt diverse ting, før vi kørte afsted. Han var meget tålmodighed og gav en masse konstruktiv feedback - så man ved, hvad man skal tænke over til næste kørsel. Jeg anbefaler klart Morten L til andre 🙏🏼 Alt i alt en super god oplevelse! Glæder mig allerede til næste kørsel med Morten L 😊
Pauline C
Morten var super behagelig og tålmodig, samt fantastisk god til at fortælle, hjælpe og holde roen. Det var en fornøjelse at køre med ham.
Trine K
Virkelig god kørelærer. Tålmodig, rolig og pædagogisk.
Oliver K
Morten er super dygtig til at forklare og lære fra sig. Han er tålmodig og alt i alt en super fantastisk kørelærer!
Anabel
Så tålmodig og talte stille og roligt. Rigtig god til at kommunikere
Mossa
Man bliver ikke skuffet hvis man vælger Morten som kørelærer!
Nathalie
Efter en dårlig oplevelse med forrige køreskole have jeg mistet troen på mine køreevner. Det fik Morten hurtigt rettet op på, og jeg står i dag med mit kørekort. Morten var tålmodig og god til at forklare alt på en pædagogisk måde. Derudover var han god til at rose, til en sådan grad at jeg selv fik troen tilbage på mig.Tak ❤️
Isabella Victoria Haugaard
Morten har hjulpet mig rigtig meget- Jeg sad lidt fast i mit forløb og så redder han mig! Han er rigtig god kørelærer, der er god til at give en selvtillid og er rigtig god til at skabe en tryghed! Kan varmt anbefales!!
Josephine
Morten er mega behagelig at køre med. Han er super pædagogisk og bliver hverken irriteret eller ubehagelig hvis man laver en fejl. Han gør turen tryg og behagelig - bedste valg af kørelære.
Rasmus
Morten er meget afslappet og virkelig behagelig at køre med
Noah Dahl Christensen
Morten er fantastisk til at finde det der fungerer og det der skal arbejdes med, allerede fra første køretime, og han tillader plads til fejl og lærer en hvorfor fejlene sker. samtidigt roser han en til skyerne og giver en den selvtillid, du har brug for, når du skal lære at køre bil. fantastiske oplevelser.
Sara A
Morten er en super tålmodighed og rar kørelærer! Han er rigtig god til at rose en og hjælpe, når der er noget man f.eks ikke er god til. Jeg følte mig tryg og elsker at vi kan joke og have det sjovt under kørsel!
Markus Bukager
Han er en skide flink og down-to-earth kørelærer! Afslappet, hyggeligt og lærerigt.
Maj Kosack-Landgreen
Morten L er rigtig behagelig at køre sammen med. Han er meget tålmodig, pædagogisk og roser en hel del
Sara A
Han er så enormt rar at køre med. Virkelig god til at forklare og så er hans tålmodighed bare fantastisk, for en nervøs og stresset sjæl.
Albert Philip
Morten er en fantastisk kørelærer, som sørger for at du føler dig tilpas og rolig under hele kørslen. Hans baggrund shiner virkeligt igennem når man har ham som lærer.
Frederik U
Morten var rigtig rar at køre med og var god til at instruere undervejs. Kan klart anbefale at køre med ham:)
Mossa K
noget jeg ikke har lagt mærke til med morten før nu, er at er god til at holde en samtale kørende, men ikke på et upassende niveau.- han er meget god til at stoppe samtalen, hvis han har noget feedback og/eller kommentar til din kørsel. han er også god til at fortsætte samtalen hvor I fortsatte den.godt arbejde morten!
Mossa Kazem Hussein Dada
noget jeg ikke har lagt mærke til med Morten før nu, er at er god til at holde en samtale kørende, men ikke på et upassende niveau.- han er meget god til at stoppe samtalen, hvis han har noget feedback og/eller kommentar til din kørsel. han er også god til at fortsætte samtalen hvor I fortsatte den.godt arbejde Morten!
Frederik Ubbe Beier
Morten var rigtig rar at køre med og var god til at instruere undervejs. Kan klart anbefale at køre med ham:)
Sara Acimovic
Morten er den bedste kørelære du kan få! Han er rolig og møg hamrende god til at lære fra sig. Jeg følte mig hele tiden tryg og behageligt tilpas.
Albert Philip Hendrik Janssens
Morten er helt igennem fantastisk. Han er rolig under kørslen, og har godt styr på hvad du skal fokusere på. Jeg fik kørt kortet i hus med en ekstra dobbeltlektion i første forsøg. Jeg kan helt klart anbefale Morten som kørelærer.
Frederikke Schreiber
Morten er en super flink og tålmodig lærer. Han er rigtig god til at guide en igennem de ting, man skal lære på en rolig og behagelig måde, uden pres og for meget stress. Kan kun anbefale!
Signe Pedersen
Super tålmodig, fokuseret og rosende kørelærer.
Frederik Engelsted Christensen
Vidunderlig. Følte mig meget tryg hos Morten, og var ikke bange for at lave fejl
Charlotte Sofie Margrethe Hansen
Morten er virkelig behagelig, at køre med. Han er meget tydelig og rolig i sine forklaringer og informerer i god tid.
Casper Jensen
Klart det man kan kalde en drømme kørelærer
Marcus Louis Heiberg
Verdens bedste kørelære! Stoler på ham fuldt ud, både som kørelære, men også som medmenneske og person. Han er virkelig god til at lære fra sig på en behagelig måde.
Simon Kaare Jensen
Morten er super sød og en super god kørelærer, han overholder mødetiderne, svare hurtigt på sms, er meget fleksibel med hvor man skal mødes og er super rar og hjælpende under kørslen.
Connie Dahl
Morten er en rar og tålmodig kørelære
Signe Pedersen
Det har været det bedste forløb man kunne ønske sig. Han var igennem hele forløbet super sød, tålmodig og opmærksom. Han hjalp altid hvis man var nervøs, og hjalp mig igennem mit forløb på den bedste måde. Uden tvivl en drømme kørelærer!