Mona K

Audi A1 2016

Book køretid
Opsamlingssteder
Forum Metro St.
Beskrivelse
Mona er udover at være kørelærer også uddannet Folkeskolelærer og Har en Cand. Pæd. i IT-dikaktik. Efter mange år som underviser i folkeskolen og FGU valgte hun at blive kørelærer. Hvis du vælger Mona kan du være helt sikker på at du får en dedikeret kørelærer som forstår dine behov og ved hvordan læring bedst opnåes.
Sprog
Dansk
Hobbyer
Træning og læse romaner.
Fun fact
Uddannet
2022
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
10.0
28
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
10.0
28
anmeldelser

Bilen

Green start icon
10.0
28
anmeldelser

Fokus

Green start icon
10.0
28
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Dina Salman
Mona var super sød og tålmodig, man følte sig virkelig tryg i hendes selskab. Hun var også god til at rådgive, og give respons. Hun var virkelig dygtig 10/10!
Dina Salman
Jeg har kørt med Mona et par gange nu. Hun er sød, tålmodig og rigtig god til at lære fra sig
Ammara T
Hun er meget tålmodig og har pædagogisk tilgang. 
Amira Bouirmane
Hun er super tålmodig og virkelig dygtig til at undervise. Hun er god til at holde hovedet koldt og super sød
Thea Thomasen
Mona er vildt sød og helt rolig. Hun er god til at lære og forklare det man skal så man forstår det. Vildt god kørelære:)
Humberto Reyes Romero
Mona er fantastisk til at undervise. Hun har tålmodighed til at foklare og gentage opgaver mange gange, som er jeg meget glad for det. Hun giver fuld sikkerhed, når man er på vej.
Nikka Bjørnholt Prehn
Jeg var så privilegeret at bestå begge mine prøver i første forsøg, fordi jeg fik yderst professionel undervisning af min kørelærer Mona. Mona formår at omsætte både sin teoretiske og praktiske viden ved hver køretime, så jeg hele tiden oplevede en udvikling og forbedring i min kørsel. Derudover er Mona yderst tålmodig og rolig med udpræget situationsfornemmelse, hvilket har en positiv afsmittende effekt når man skal lære nyt og støder på udfordringer ude i trafikken. Mona får derfor de største og varmeste anbefalinger herfra.
Amalie Høitbjerg Andersen
Mona er fantastisk! Hun er tålmodig og dygtig til at lære fra sig. Hun er sød og rar at køre sammen med, og er med til at gøre kørslen til en god oplevelse.
Liv Emmy Philipsen
Mona var enormt behagelig og professionel at køre med. Hun var rigtig dygtig til at videreformidle sin ekspertise og gjorde mig tryg ved at køre. Hun var grundig og overholdt alle vores kørelektioner. Jeg kan kun anbefale hende til enhver - jeg bestod begge prøver første gang, med Mona som min kørelærer :-)
Josephine Sommer Petersen
Jeg kan ikke sætte en finger på noget, hun var en fantastisk kørelærer og hendes person/personlighed var også helt fantastisk, og jeg har ikke fortrudt 1 sekund at jeg valgte hende!😊
Mayssaa El Ghazzaz
Hun er virkelig tålmodig og dejlig at køre med og kommer med gode råd🥰Du kommer ikke til at fortryde at have kørt med hende
Ina Marja Selnes
Mona er simpelthen den bedste kørelærer, man kan forestille sig. Super rolig, tålmodig, venlig, professionel, opmærksom og sød. Kan ikke forestille mig, at man kan få en bedre lærer. Og bilen er relativt lille og ret nem at styre og fornemme størrelsen af. Det er også er kæmpe plus, hvis man ikke selv er så stor/høj. De bedste anbefalinger herfra. :)