Mohammed Q

Hyundai I30 - 2015

Book køretid
Opsamlingssteder
Enghave Metro St.
Beskrivelse
Mohammed Q har mange års erfaring som erhvervs chauffør og har kørekort til alle kategorier. Det gør Mohammed Q til det man kan kalder en elitebilist og dermed en kæmpe fordel når han skal lære dig at køre bil. Mohammed Q er en super rolig og behagelig person, det vil du mærke fra første minut du sætter dig ind i bilen med ham.
Sprog
Dansk
Hobbyer
Familie - Venner
Fun fact
Uddannet
2021
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

10.0
30
anmeldelser

Tålmodighed

10.0
30
anmeldelser

Bilen

9.9
30
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Per Holm
Han er dejlig rolig. Forklare tingene godt. På en god måde. Kom i god tid. Professionel
Mohammed følger op på end områder man har svært ved samtidigt med han får øvet ens teori timer ind i ens kørsel!
Mohammed er tålmodig og rolig, og er god til at se hvilke områder man skal koncentrere sig om for at forbedre ens kørsel
Katrine Schmidt
Det var en super oplevelse, Mohammed tog helt naturligt udgangspunkt i hvilke kompetencer jeg havde og hvilke han kunne se jeg trængt at få øvet, samtidigt inkluderet han Teori timen fra sidst i kørsel! Så fed en oplevelse!
Agnes Jamšek Vikkelsø
Mohammed Q er rigtig god til at rose dig under kørslen, hvilket gør, at du ved hvornår du gør de rigtige ting. Når man laver fejl er han også god til at forklare dig hvordan det rigtigt skal gøres, så i kan undgå den fejl igen. Kan kun anbefale ham☺️
Olivia
Mohammed er meget tålmodig, og er god til at rose en, men samtidig lære man virkelig meget, både teoretisk og praktiks. Kan helt klart anbefale ham, hvis man ønsker en tålmodig, god og sød kørelærer.
Ernesto Lafargue
Han var virkelig sød og meget pædagogisk at tale med
Mikkel
Mohammad er et sandt aktiv for Heyway, man kan tydeligt mærke han elsker det han laver, og ikke er kørelære for pengenes skyld.Han giver altid mig en følelse af at være speciel.
Alberte
Han er der perfekte valg, hvis du gerne vil have en pædagogisk og tålmodig kørelære der fokusere på dig og hvad du har brug for for at kunne bestå.
Cris Hally
God at lære fra sig
Gökay Tolga Coskun
Mohammed er altid imødekommende, venlig, fokuseret og ikke mindst en dygtig underviser.
Carsten Lorenzen
Mohammed er ærlig og behagelig på samme tid. Det synes jeg er rigtig vigtig for at lære i en stresset situation som det er når man starter med at køre bil.
Saleh Freih
Fantastik og tålmodig lærer, som hjalp på en rar måde , og var forståelig for småfejl.
Emina Sultic
Tålmodig og pædagogisk i sin tilgang til eleven. Meget mødestabil. Afslappet atmosfære i bilen. God til at forklare. Humoristisk. M er meget god til at lytte til eleven og de ønsker eleven måtte have under køretimen. De varmeste anbefalinger herfra!
Khushman Khattra
Mohammed trådte til, da det ikke gik særligt godt med den forrige kørerlærer. Han tog med mig til min køreprøve dagen efter han fik ansvaret. Kan varmt anbefales, da han altid er villig til at hjælpe sine egne og udefra kommende elever.
Lasse Ankerstrøm
Han var god til at skabe ro og håndtere svære situationer