Mohamed B

VW Golf 2013 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Frederiksberg Metro St.
Beskrivelse
Mohamed B har altid drømt om at blive kørelærer, og han er nok en af Danmarks yngste kørelærere 😁 - Du kan forvente en super motiveret og passioneret undervisning hvis du vælger Mohamed B som din kørelærer.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
FC Barcelona - Familie
Fun fact
Uddannet
2020
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
75
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.6
57
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
9.9
57
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.8
57
anmeldelser

Fokus

Green start icon
10.0
57
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Angelina S
Mohamed var så stille og rolig, samt tålmodig. Jeg var lidt nervøs, men han hjalp når der skulle hjælpes, og snakkede stille og skabte heldigvis ingen panik, tværtimod så beroligede han i anstrengte situationer. 10/10! Kæmpe anbefaling herfra👏🏻
Andreas L
Virkelig flink, tålmodig og god til at lære fra sig. Køretimerne er sjove, behagelige og foregår i eget tempo med sikkerheden i høj prioritet!
Anis A
Mohamed er en utrolig sød og rolig lærer som kan forklare ting simpelt og sørger for at man får rettet op på sine fejl ved at gentage øvelser til den sidder lige i skabet - kan varmt anbefales!
Julie S
Han er et sødt og tålmodigt menneske, lige præcis det jeg søgte efter i en kørerlære. Han er god til at give konstruktiv feedback og holde en samtale med eleven.
Emad S
Oplevelsen med Mohamed B har været en rigtig god oplevelse han er en rigtig go og dygtig kørelærer.
Hjalte J
Mohamed er en rigtig god kørelærer som er meget tålmodig og god til at forklare tingene på en simpel og forståelig måde. Han er også super flink og sjov at køre med.
Magnus B
Sand fornøjelse. Kom ind i forløbet med Mohammed sent, men var fremragende så længe det varede. Så er Mo en varm kørelærer? Det ka’ der være noget om!
Hosanna
Mohamed er en utrolig dygtig og meget tålmodig personne. Man føler sig sikker når man kører med ham Jeg vil 1000000% anbefale Mohamed
Sally Sabah
Fantastisk kørelærer.Mohamed B fra heyway er en god og effektiv kørelærer. Jeg har haft en super god tid hos Mohamed, jeg er nærmest trist over at være færdig med mit kørekort. Der findes ikke bedre end ham, han er motiveret og har altid humøret oppe. Han sørger altid for, at du har en god tid med ham. Jeg var meget nervøs for at starte på kørekort, men med mohamed fik jeg den mest behagelig og den mest betryggende oplevelse, men ikke nok med det, så fik jeg en hurtig teoriprøve og praktiskprøve. Jeg vil helt klart anbefale Mohamed fra heyway, hvor du helt klart får en god oplevelse - det kan jeg garantere dig for.
Marcus Alex Lohse
Mohammed er skarp, tålmodig og har et kæmpe overblik. Super dygtig lærer. Så er han også hyggelig at køre med hvilket gør det hele bedre. Kan anbefales stærkt.
Salah
Mohamed var meget tålmodig og forstående for mine fejl. Han var også meget god til at forklare hvordan tingene skulle gøres, og det gjorde alt nemmere for mig. Han var god til at observere mine styrker og svagheder og forklare mig hvad jeg skulle gøre bedre
Balem A
Mo er den bedste kørelærer du kunne drømme om. Oplevelsen med Mo har været over alle forventninger. Han er utrolig tålmodig, mødestabil, forstående, motiveret og et fantastisk menneske. Han er god til at forklare sig, og er meget velformuleret. Han er utrolig god at lære fra sig, også sørger han altid for at der er en god stemning. Han er et behageligt menneske, og sørger for at du bliver den bedste. Jeg kan klart anbefale Mohamed B
Louise Hjarnaa
Meget tålmodig og konkrete tips
Marcus Alex Lohse
Mohammed er skarp, tålmodig og har et kæmpe overblik. Super dygtig lærer. Så er han også hyggelig at køre med hvilket gør det hele bedre. Kan anbefales stærkt.
Mohamed B
Mohamed er en fantastisk kørelærer. Han er rolig, god til at lære fra sig. Han sjov og rar og man føler sig i meget gode hænder. Kan klart anbefale Mohamed som jeres kommende kørelærer.
blerta kadrija
Man føler sig tryg. Han er tålmodig, arrengageret, motiverende, afslappende, sjov, forklarer tingene på en forståelig og simpel måde.
Tariem Chabayta
Han er virkelig rolig og forsikrer dig altid om at han har styr på bilen i tilfælde af noget går galt. Mohamed er snaksaglig og får dig til at føle dig tryg i bilen! Kæmpe ros herfra;)
Alina N
Mohammad B var lige den kørelærer jeg længe har ledt efter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hosanna Z
Mohamed er meget tålmodig og dygtig, til at lære fra sig
Yoonis M
Altid en fornøjelse, han er lærerig og sjov
Ditlev Larsen
Mohammed er meget rolig og hjælpsom igennem hele kørslen, Mohammed har god humor og altid højt humør. Derudover er han meget fleksibel og overholder altid aftaler. Alt i alt en rigtig god og nærværende kørelære.
Leonora E. D. Jacobsen
Mohamed er simpelthen skøn! Han sørger for at du forstår det hele, og at du føler sig selvsikker når du kører