Maria J.

Mercedes A-Class 2016 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Nørrebro Station
Beskrivelse
Maria er perfektionist og hun vil gøre alt for at du består din køreprøve på bedste vis. Hos Maria kommer du ikke kun til at køre i en lækker Mercedes, du får også en kørelærer med super meget erfaring som er fleksibel.
Sprog
Dansk - Engelsk - Urdu
Hobbyer
Familie og rejse
Fun fact
Uddannet
2012
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.4
98
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
9.0
98
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.1
98
anmeldelser

Fokus

Green start icon
8.8
98
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Anna J
Jeg har haft Maria som kørerlærer og jeg har været glad for hende. Vi har haft det skægt i skolevognen og jeg har følt mig tryg hele vejen. Maria er god til ros, men siger også ærligt til hvis man skal korrigeres i sin kørsel. Det gør at man bliver endnu dygtigere. Jeg føler mig rustet til at køre på egen hånd. Maria kan anbefales. Hun er dygtig, stille og rolig samt hyggelig.
Maria A
Jeg havde kørelæreren Maria og jeg lærte hurtigt og følte mig altid tryg omkring hende! Kan varmt anbefalede HeyWay og Maria :)
Mariluisa
Bestod både teori og praktisk køreprøve første gang, med Maria som min kørelærer. Maria var super god til at lære mig at køre bil og var sammentidlig også god til at berolige mig selv i stresset situationer.
MM
Maria har været min kørelærer, vi har grint og talt om alt, hun er den absolut bedste kørelærer, alle de andre kørelærer har os været behjælpelig når der har været behov for det..
Diana G
Min første tur med Maria var utrolig dejlig. Jeg var meget nervøs.Hun fik mig ned (i gear😜), talte roligt men præcist. Desuden kom hun med ros når jeg gjorde det godt. Virkelig behagelig oplevelse.
Safia J
Maria var super sød og meget behagelig at kører med. Det var min første tur og hun fik mig til at slappe af og holde fokus på det jeg skulle og var god til at vejlede hele vejen igennem.
Sofie
God tålmodighed og god til at hjælpe med at forbedre min kørsel
Tahida A
Maria er vildt tålmodig, hun bruger tid på efterfølgende at forklare, hvad man kan gøre bedre og man går altid hjem med en god oplevelse efter man har kørt med hende.
Kris
Bilen er rar at køre i og Maria er god til at rose når du gør noget rigtigt og sige når du gør det forkert. Hvad jeg kunne mangle var noget mere rolighed og forståelse i kørslen, samt grundighed i undervisningen i forbindelse med det tekniske som overhovedet ikke var en del af undervisningen hos hende desværre.
Emmeline
Maria var god til at besvare mine spørgsmål, rette mine fejl og minde mig om ting
Sofia
Rigtig god!! Var så nervøs, men Maria formåede at gøre mig rolig
Alma
She is Great!
Kimmie Hansen
Godt førstehåndindtryk, men virker opgivende når man laver fejl
Miriam Asta Heller-Seiffert
Maria er virkelig rolig og tålmodig, så man føler sig let komfortabelt når man er ude og køre
Sille Rossen
Hun var super behagelig og så er hendes bil virkelig god for en der skal lære køre bil!:))
Mariam Ali Karim
Selvom jeg kørte værre end gangen før var hun tålmodig, og forklarede til sidst hvordan jeg kunne være ligeså god, som gangen før. Det at hun giver feedback og fortæller at man kan se YouTube videoer til de fejl man begik for at kunne klare sig bedre i fremtiden.
Maria Baajour
Bestået køreprøven første gang. Hun er meget fleksibel, meget rolig når man køre og roser en meget. Og så sørger hun virkelig for at du er helt klar til din prøve. 5 stjerner herfra.
Mariam Ali Karim.
Hun er en super sød person og guider rigtig godt igennem dagens lektioner også er hun virkelig forberedt. Det var en vidunderlig oplevelse.
Mariam Ali Karim..
Hun er en super sød person og guider rigtig godt igennem dagens lektioner også er hun virkelig forberedt. Det var en vidunderlig oplevelse.
Frida Margrethe Lynge Vest
Maria har fra start været meget tålmodig. Hun er god til at komme med konstruktiv kritik, og fortælle, hvordan man kan gøre det bedre næste gang - men samtidig er hun god til at fortælle, når man gør det godt. Hun er meget nede på jorden, tager en ting af gangen, og man er således tryg fra start. Kan varmt anbefales.
Synamon Centhelia Mills
Fantastisk. Maria er meget tålmodig.
Emilie Pagh Kristensen
Jeg synes ikke hun er særlig tålmodig og så snakker hun i telefon når man er ude og køre
Frieda mckeehan
Jeg skiftede fra en anden køreskole til Heyway og valgte Maria som min nye kørelærer. Jeg havde tidligere dumpet køreprøven 2 gange, og forklarede Maria mine udfordringer med nervøsitet osv, hun vidste med det samme hvad der skulle gøres, og 1 måned efter vores første møde bestod jeg køreprøven i første forsøg. Kan varmt anbefale hende som kørelærer!