Jannick H

Audi Q3 2013 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Ørestad Metro St. - Roskilde St.
Beskrivelse
Mød Jannick, en ekspert i at hjælpe elever med at overvinde angst for at lære og køre bil. Med sin uddannelse som coach og særlige ekspertise som kørelærer, har Jannick hjulpet mange elever med at blive selvsikre og rolige bilister. Han har også en uddannelse som særlig godkendt kørelærer, og har trænet mange nye kørelærere i branchen. Udover sin passion for at undervise, har Jannick også haft et fitness studie og en burgerkæde. Med en forkærlighed for at have mange bolde i luften, er Jannick den perfekte kørelærer for elever, der søger en dynamisk og engageret underviser.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Familie - Udvikling - Sport
Fun fact
Uddannet
2013
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
10.0
31
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
10.0
31
anmeldelser

Bilen

Green start icon
10.0
31
anmeldelser

Fokus

Green start icon
10.0
31
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Anne Boeg
Jannick er en fremragende kørelærer! Han formåede fra første sekund at gøre en nervøs kommende bilist fuldstændig tryg ved at sidde bag rattet. Jannick er meget dygtigt til at sætte sig ind i hver enkelt elevs niveau og undervise ud fra det. Kombinationen af seriøs træning og sjov har været helt perfekt, og hans tålmodighed og engagement rækker lidt udover det sædvanlige 🙂. Jeg kan varmt anbefale ham som kørelærer!
Melissa Kühn Hjerrild
Der er styr på det i undervisningen hos Jannick, og der er ingen tvivl om, at tingene bliver gjort, som de skal. I teoritimerne var der ingen stress, men god gennemgang og plads til de spørgsmål, som vi havde hver især. I køretimerne følte jeg mig tryg fra starten. Jannick startede med at få mig til at se frem til den første køretime. Der har sidenhen været plads til koncentration, god stemning og kritik og ros, når det var fortjent. Jeg havde derudover en tidsmæssig stram ramme for kørekortet, som Jannick imødekom. Han gjorde sit allerbedste for at det skulle lykkedes, hvilket det gjorde. Jannick har været fleksibel og engageret i at få mig klar til køreprøven. Og jeg havde ikke mindst en følelse af, at vi var to om det. Jannick var med mig hele vejen. - Man føler sig i trygge hænder hos Jannick, og jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Sira Vinther
Jeg har været super glad for at have Jannick som kørelærer, og har siden jeg blev færdig, anbefalet ham til flere jeg kender. Jeg var hunderæd for at sætte mig bag rettet første gang, men Jannick fik mig hurtigt til at føle mig tryg og selvsikker i trafikken. Jannick er rigtig god til at hele tiden at forklare tingene yderst pædagogisk og i små bidder, som man kan overskue. Jeg føler mig enormt professionelt behandlet, samtidig med at der var plads til at joke, og altid en munter stemning i bilen. Der er virkelig styr på tingene når man kører med Jannick, og jeg er yderst tilfreds med mit forløb. Og hey, så kører man jo i en sindssygt lækker bil
Sandra Bøgh Zerahn
Jannick er en fantastisk kørelærer med masser af tålmodighed. At tage kørekort var for mig lidt en overvindelse, men Jannick formåede at gøre mig tryg ved bilen fra første time. Jannick har styr på tingene, og man er helt sikker på at få den bedste undervisning, lige efter bogen. Han tager hensyn til den enkelte elevs behov og personlighed. Jeg kan varmt anbefale Jannick som kørelærer.
Liv Morgenstjerne Vigen
For mig var Jannick en super kørelærer, som jeg efterfølgende har anbefalet mange af mine venner. Han formår at gøre undervisningen ikke kun interessant kun læringsmæssigt, men også underholdende generelt. Man føler sig tryg, og ikke tilskyndet og stresset på. Tak for nogle fantastiske timer, hvor selv jeg lærte at køre bil
Aske Rose Justesen
For mig, var Jannick en super kørelærer! Han var meget lydhør hvis jeg var forhindret eller andet. Da jeg tog det over sommerferien og derfor skulle rejse, tænkte jeg at det ville være et problem. Det blev det slet ikke og det fandt vi lynhurtigt ud af! Der var også altid plads til lidt sjov, selvom køretimerne er fuldt ud professionelle. Dette gav et stort plus i min bog, at der var seriøst, men at der også var plads til at have det sjovt! Kan klart anbefales til andre, som overvejer at starte på kørekort! Ingen tvivl der!
Sigrid Kastberg Jacobsen
Jannick er en fantastisk kørelærer! Han formåede fra første køretime at gøre mig helt tryk. Køretimerne har været utrolig lærerige og sjove. Desuden har han været utrolig god til at bruge det jeg lærte i teori, ude i praksis! Kan kun varmt anbefale ham!
Sylvester Kjær
Jeg har taget mit kørekort hos Jannick, hvilket var en fornøjelse. Jannick er tålmodig, samt målrettet kørelærer. Der er ingen forskel på om du har let eller svært ved at køre bil. Han tilpasser undervisningen så den passer til dig. Samtidig med at man selv yder sit bedste, så yder Jannick også sit bedste! Og med den indstilling får man et kørekort trygt i hænderne.
Amanda Lindebjerg
Jeg har været utroligt glad for at have Jannick som kørelærer og kan kun stærkt anbefale at tage kørekort hos ham! Undervisningen var altid sjov og han var i godt humør, hvilket kun gjorde det nemmere at lære. Han har både i teori og køretimerne, formået at gøre mig klar til at komme ud i trafikken. En stærk anbefaling fra min side
Raksina Hemmingsen
12/10 stjerner vil jeg helt klart give til Jannick. Han er en man 100% føle sig tryg ved når man sidder bag rettet. Derudover har Jannick altid det godt humør med sig i lommen, så kedeligt bliver det ALDRIG med Jannick. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Emilie Cecilie Jørgensen
Jannick er uden tvivl den bedste kørelære jeg kunne ønske mig, så stille og rolig, og samtidig super sjov. Og god til at fortælle på en ordentlig måde de fejl man laver og fortælle hvordan man bedst muligt kan forberede sig til køreprøve. Han var grund til jeg bestod køreprøve i første forsøg. Kan KUN anbefale at bruge ham som kørelære! 10/10 stjerner herfra
Rosa Jørgensen
Jannick, som kørerlærer, kan klart anbefales! Han er nemlig tålmodig, rolig, dygtig og meget fleksibel med tider. Jannick var også rigtig god til at støtte og opmuntre mig, hvis der var noget jeg havde svært ved. Derudover var det altid sjovt at køre med Jannick! Han var altid i godt humør og klar til at fyre en joke af.
Amelia Bloch Sønstebø
Kan klart anbefale Jannick! Fik ham som kørelærer da min anden kørelærer tog på længere ferie og på ingen tid fik han gjort mig klar til prøve og skaffet en køreprøve 🤩 Kun gode oplevelser herfra!
Mikkel Dalfoss
Jannick er en virkelig dygtig, tålmodig og forstående kørelærer. Han er opmundtrene, finder de rigtige fokus områder hurtigt og giver en masse indlæring med sin passion. Klar anbefaling! Fortsæt som du gør, det gør en forskel for os. Tak
Freja Marie Munk Grøndahl
Kan kun anbefalde Jannick! Altid i godt humør og super god til at lære fra sig
Katrine Molander Olsen
Min tidligere kørelærer havde ikke tid til at få mig afsluttet, men med et par ekstra køretimer hos Jannick fik han mig i mål - og så i første hug 😎 Jannick er desuden mega professionel men der er også tid til snak og grin. Kan kun anbefale Jannick!
Mick B
Jannick er først og fremmest en super dejlig person som er meget mere end en kørelærer. Han er en ekstremt professionel kørelærer som lader dig at lave fejlen med vijle for så du kan lære af det, og så forklarer han hvad den rigtige måde er at gøre det på og hvorfor. Hans forklaringer er logiske som giver super god meningen. Desuden er Jannick et inspirerende og forstående menneske som man lærer og bliver inspireret hver gange når man kører sammen med ham. Kan varmt anbefales, du vil være i gode hænder og du kommer til at have mest ud af din tid og ressourcer for han er så effektiv så man lærer dobbelt så meget sammenlignet med en almindelig kørelærer.
Ida Mouritzen Christensen
Han var meget rolig og rar at køre med, hvilket gjorde, at man følte sig meget tryg gennem hele køretimen. Rigtig god første køreoplevelse.