Ismail

VW Golf 2011 - Manuel Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Frederiksberg Metro St.
Beskrivelse
Ismail er en super behagelig og rolig kørelærer som vil føre dig sikkert igennem din uddannelse. Han elsker at undervise og hans fokus vil være på, du som elev får alle de rigtige værktøjer til at blive en sikker og dygtig bilist.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Familie - Rejse
Fun fact
Uddannet
2021
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

10.0
22
anmeldelser

Tålmodighed

9.9
22
anmeldelser

Bilen

9.9
22
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Maryam
Ismail er en super flink og chill Kørelære. Han guider eleven godt igennem hele processen og giver konstruktiv feedback efter enhver køretime. Jeg kan klart anbefale Ismail som Kørelære!
Caroline
Ismail var super behagelig at køre med. Jeg var meget nervøs, men han tog tingene stille og roligt. Jeg følte mig ikke stresset, skyndt på eller "talt ned til" på noget tidspunkt. Vil 110% anbefale Ismail som kørelærer til andre.
Jonas
Fantastisk kørelærer, som lærer dig alt hvad du skal bruge når du ude på vejen. Meget rolig og imødekommende og kan holde samtaler igang så man ikke har en akavet stilhed.
Haig Tofte Tashdjian
Han meget omhyggelig med at forklare omk bla den fremadrettede trafik
Mohamed yasine
Ismail er den bedste kørelærer han er helt rolig og nede på jorden så det samme bliver man selv han gør din køretime 100 gange federe og man føler sig tryg og sikker når man køre sammen med ham så jeg vil helt klart anbefale Ismail som kørelærer
Abdirahman Farhan
Fed energi, og rigtig snakkesalig. Der er bare styr på det hele, føler alt spillede som det skulle
Carla
Mega rar person og var rigtig god til at guide mig igennem det hele og tilbød hjælp hvis jeg havde brug for det
Frederikke
Ismail var fantastisk. testet teori før kørsel og efter, plus hjalp med at føle mig godt tilpas i bilen. jeg anbefaler til alle studerende😁
Sidra Osman
Ismail er en meget rolig, og lyttende kørelærer. Han gøre sig umage i at lære eleven at kende, og prøver at tilpasse sig det “sprog” eleven bedst forstår. Han er også utrolig tålmodig, og giver plads til at man selv kan komme til konklusion, inden han kommer med sit input. Derudover er Ismail også rigtig fleksibel. Alt i alt, er han en rigtig behagelig og god kørelærer. Vil klart anbefale Ismail til elever der gerne vil have en rolig, tålmodig men også humør fyldt kørelærer.
Milan Jevric
Meget beroligende, forklarer dig tingene og får en til at føle sig sikker når man kører
Thomas Bruun
Ismail formår altid at sørge for, at man efter endt køretime går fra bilen med en god oplevelse - har nu kørt to gange med ham og det har været super!
Yousef Hussein
Udmærket kørelære, han gør brug af nogle rigtig gode undervisningsmetoder som gør processen nemmere, og alt i alt får han det hele til at virke overskueligt. Han er derudover også meget motiverende :)
Arian Salehi
Meget tålmodighed og rigtig god til at forklare. Derudover er bilen også meget behagelig at køre i.
Tristan Hannibal
Ismail er en rigtig god kørelære. Han er meget rolig og tålmodig, som gør at du slet ikke stresser under kørslen. Derudover er han meget god til at lære fra sig!
Karl-Emil Refnov
Han er rigtig tålmodig omkring det hele og meget rolig. Det hjælper med man selv bliver rolig. Han forklarer super godt så det til at forstå. Og man kan mærke han har en ambition om man klare sig godt.