Hamza

VW Tiguan 2017

Book køretid
Opsamlingssteder
Amagerbro Metro St.
Beskrivelse
Hamza har kørt alt fra Uber til mindre lastbiler, derfor ved han stort set hvordan alle køretøjer køre ude i trafikken, og dermed også hvad man skal være særlig opmærksom. Udover at være Kørelærer har Hamza også et diplom i Management.
Sprog
Dansk - Engelsk - Arabisk
Hobbyer
Familie, løb og svømning
Fun fact
Uddannet
2019
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.8
38
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
10.0
38
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.7
38
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.8
38
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Anton Bach
Hamzas rigtige navn er Superman. Han er super flink, super skarp til undervisning og skaffer køreprøver super hurtigt når du er klar. 😎
Felix
Efter jeg havde været igennem lovpakken valgte jeg Hamza, jeg fandt ud af, at der var en del ting jeg ikke havde lært.. Men med Hamza som kørelærer fik jeg hurtigt styr på det hele, jeg fik en køreprøve efter 2-3 uger og bestod første gang.Hamza er rigtig dygtig, enormt grundig, tålmodig og en rigtig sød fyr.Kæmpe anbefaling herfra.
Trine
Virkelig et behageligt og tålmodigt menneske, der formår at sætte dig ind i tingene, og afstresse situationen. Derudover er han god til at give konstruktiv kritik- og hvad man skal arbejde på.
Victor
Han er rigtig tålmodig og god til at rette op hvis du skulle lave en fejl, kan kun anbefales
Maya Lykke
Hamza er meget tålmodig og den tid du har med ham er han meget god til at få dig til at holde hovedet koldt og sørger for at du føler dig tryg bag rettet.
Max T
Tålmodig og god - klart den bedste kørelærer jeg har haft
August Fredenslund Hove
Han er der altid til tiden og straffer dig ikke for fejl, men i stedet hjælper dig på en overkommeligmåde til at blive bedre
Nicklas Høj
Han vidste præcis hvad mit behov var få at bestå køreprøven ift. ekstra lektioner. Så er det bare et plus han skaffer en hurtig prøve!😎
Eskild Mau
Hamza er rolig fyr der er god til at tage en igennem køretimerne på rar og indholdsrig måde. Han er fleksibel og nem at lave aftaler med. Jeg kan varmt anbefale Hamza til andre der vil tage et kørekort.
Aya Dahia
Jeg har haft en mega god oplevelse med min kørelærer Hamza, mega rar og forstående kørelærer men på sammen tid er han meget ærlig og hjælper dig på at formindske dine fejl
Emre Erdal
Har ikke mødt en mand som Hamza - kunne ikke forestille mig en bedre kørelærer. Så tålmodig og hjælpsom.
Hamza Malik Ugur
Mødestabil, Rolig, og tålmodig 10/10🔥
Zainab Hayawi
Det var en virkelig fed oplevelse. Han er virkelig dygtig og god til at forklare. Hans tålmodighed er en gave, og det gør en der er ny i trafikken rigtig afslappet.
Ingrid Starch Lauritsen
Hamza er en virkelig god kørelærer og jeg ville helt klart anbefale ham til andre elever. Hamza er god til at motivere, rose og hjælpe nervøse køreelever som mig selv. Han har et godt overblik og er samtidig god til at fokusere på de ting man kan have svært ved. Hamza har en god tålmodighed og laver man en fejl er han god til at hjælpe og fortælle hvad man skal gøre for at få det helt rigtigt. Efter en time med Hamza, følte jeg mig mere sikker ved at køre bil og jeg lærte nogle ting jeg ikke vidste, selvom jeg allerede havde haft mine 8 kørsler. Hvis man vælger Hamza som kørelærer, vil man ikke fortryde det!
Artilon Rexhepi
Hamza er en dygtig kørelærer som mange andre i heyway kunne lære af. Han er tålmodig, god til at forklare og generelt godt selskab. Varm anbefaling herfra.
Lucas Giuliano Flaciano Rasmussen
Kan klart anbefale Hamza som kørelærer. Han er utrolig tålmodig og hjælpende men samtidig god til at give konstruktiv feedback, der gør ens kørsel bedre. Han er rigtig god til at få en til at føle sig tryk/afslappet. Man kan virkelig mærke at Hamza prioterer sine elever.