Fatma

Kia Picanto 2019 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Valby St.
Beskrivelse
Fatma er en super rolig og behagelig person, som du vil føle dig helt rolig og afslappet med under kørsel. Hun elsker og undervise og har styr på sine ting. Hendes Kia er en super god bil, til dem der ønsker at køre i mindre bil 😉 - Fatma har af personlige årsager valgt ikke og køre med mænd!
Sprog
Dansk - Engelsk - Arabisk
Hobbyer
Familie og fritid
Fun fact
Uddannet
2020
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

9.9
67
anmeldelser

Tålmodighed

9.9
67
anmeldelser

Bilen

9.8
67
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Houda B
Min oplevelse med Fatma var virkelig god. Fatma formoder at sørger for man ikke bliver nervøs, og hun gør så tingene bliver nemmere at lære.
Lucas S
Fatma er en super behagelig kørerlære, som er opmærksom under hele kørslen på ens øjentering samt vejens forløb. Derudover er der vildt god stemning og samtidig en seriøse øjeblikke i bilen.
Hiba L
Fatma er virkelig en af de mest tålmodig og rolig person jeg nogensinde har mødt.
Farhiya K
Så beroligende og tålmodig, selvom jeg var ret nervøs i begyndelsen. Kæmpe optur!
Yosof S
Hun er en af de bedste kørelære du kan nogensinde kan finde. Du skal bare holde reglerne og huske din - spejl spejl skulder - når du drejer og højervigepligt. Hun er sød og god.
Amaal O
Min oplevelse med Fatma var fuldkommen fremragende. Hun er så tålmodig og siger tingene stille og roligt til en. Så hvis du er en person, som skal bruge lidt mere tid til at forstå tingene, så er Fatma personen. Alt i alt - mega god oplevelse.
Sarah H
Fatma har været en ren fornøjelse at have som lærer! Altid tålmodig, sød, punktlig, rar at snakke med. God til at lære fra sig - jeg bestod i første forsøg. Kan klart anbefale hende - hende glemmer jeg ikke☺️
Amalie
Fatma er en meget rolig, tålmodig og sød kørelære. En kæmpe anbefaling herfra!
Muhsen
Den bedste kørerlærer nogensinde. Det kan ik være bedre
Sandra
Hun er rigtig god til at få en til at føle sig tryg og så er hun god til at lære fra sig
E.C
Fatma er sød og har tålmodighed
Rukaya
Hun var virklige god og tålmodige. Hun lærer en godt☺️👍🏻
Aude T.
Fatma er en meget sød kørelærer- hun er meget tålmodig, og har stor tillid til sine elever ☺️
Laila
Fatma er en virkelig rar person, som formår at skabe en tryg atmosfære til kørelektionerne. Fatma og teamet bag Heyway, især Mahdi, støtter eleverne hele vejen igennem forløbet, og tror på eleverne - også når de måske ikke selv gør :)
Louise
Hun var tålmodig og nede på jorden. Når jeg lavede fejl tog hun det stille og roligt og på en behagelig måde
Sanna Bl
Det var første køre lektion, og jeg skiftede fra en anden kørelærer. Min oplevelse med Fatma var meget god, 10 ud af 10!
Ruth B
Fatma er den mest tålmodige og rolige kørelære. Man føler sig prioriteret som Fatma's elev og man kan mærke at hun gør alt hvad hun kan for at man føler sig komfortabel i føresædet og føle sig klar til køreprøven. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg takket være Fatma!