Fatma

Kia Picanto 2019 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Valby St.
Beskrivelse
Fatma er en super rolig og behagelig person, som du vil føle dig helt rolig og afslappet med under kørsel. Hun elsker og undervise og har styr på sine ting. Hendes Kia er en super god bil, til dem der ønsker at køre i mindre bil 😉 - Fatma har af personlige årsager valgt ikke og køre med mænd!
Sprog
Dansk - Engelsk - Arabisk
Hobbyer
Familie og fritid
Fun fact
Uddannet
2020
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.9
189
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
9.9
189
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.8
189
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.7
189
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Houda B
Min oplevelse med Fatma var virkelig god. Fatma formoder at sørger for man ikke bliver nervøs, og hun gør så tingene bliver nemmere at lære.
Lucas S
Fatma er en super behagelig kørerlære, som er opmærksom under hele kørslen på ens øjentering samt vejens forløb. Derudover er der vildt god stemning og samtidig en seriøse øjeblikke i bilen.
Hiba L
Fatma er virkelig en af de mest tålmodig og rolig person jeg nogensinde har mødt.
Farhiya K
Så beroligende og tålmodig, selvom jeg var ret nervøs i begyndelsen. Kæmpe optur!
Yosof S
Hun er en af de bedste kørelære du kan nogensinde kan finde. Du skal bare holde reglerne og huske din - spejl spejl skulder - når du drejer og højervigepligt. Hun er sød og god.
Amaal O
Min oplevelse med Fatma var fuldkommen fremragende. Hun er så tålmodig og siger tingene stille og roligt til en. Så hvis du er en person, som skal bruge lidt mere tid til at forstå tingene, så er Fatma personen. Alt i alt - mega god oplevelse.
Sarah H
Fatma har været en ren fornøjelse at have som lærer! Altid tålmodig, sød, punktlig, rar at snakke med. God til at lære fra sig - jeg bestod i første forsøg. Kan klart anbefale hende - hende glemmer jeg ikke☺️
Amalie
Fatma er en meget rolig, tålmodig og sød kørelære. En kæmpe anbefaling herfra!
Muhsen
Den bedste kørerlærer nogensinde. Det kan ik være bedre
Sandra
Hun er rigtig god til at få en til at føle sig tryg og så er hun god til at lære fra sig
E.C
Fatma er sød og har tålmodighed
Rukaya
Hun var virklige god og tålmodige. Hun lærer en godt☺️👍🏻
Aude T.
Fatma er en meget sød kørelærer- hun er meget tålmodig, og har stor tillid til sine elever ☺️
Laila
Fatma er en virkelig rar person, som formår at skabe en tryg atmosfære til kørelektionerne. Fatma og teamet bag Heyway, især Mahdi, støtter eleverne hele vejen igennem forløbet, og tror på eleverne - også når de måske ikke selv gør :)
Louise
Hun var tålmodig og nede på jorden. Når jeg lavede fejl tog hun det stille og roligt og på en behagelig måde
Sanna Bl
Det var første køre lektion, og jeg skiftede fra en anden kørelærer. Min oplevelse med Fatma var meget god, 10 ud af 10!
Ruth B
Fatma er den mest tålmodige og rolige kørelære. Man føler sig prioriteret som Fatma's elev og man kan mærke at hun gør alt hvad hun kan for at man føler sig komfortabel i føresædet og føle sig klar til køreprøven. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg takket være Fatma!
Mathilde Madsen
Synes hun var god
Nasro Olad
Vælg Fatma hvis du har angst for at køre, hun er super god til at berolige en, selv i stresset situationer. Du får en behagelig kørsel med Fatma. Bestod både teori og praktisk køreprøve i første gang
Elvedina Sabani
Fatma er super sød og rigtig tålmodig. Hun kan helt klart anbefales, især hvis man er nervøs. Hun skaber tryghed i bilen samtidig med, at man lærer en hel masse fra hende. Hun er god til at rose en når man gør tingene rigtigt, men kan også fortælle hvilke fejl man laver og hvordan man retter op på dem. Igen, en kæmpe anbefaling herfra! En af heyways bedste kørelærere uden tvivl🤩
Batol Elwan
Fantastisk oplevelse. Jeg kan indrømme, at min real første køre time var kun hos Fatma, på grund af det var den første gang jeg prøvede det hele på en gang pedalerne, gear og rettet, og det gav mig en stor fornøjelse, at jeg kunne køre, efter jeg opgav mit evne til at køre og var næsten besluttede mig til at skifte til automatisk gear , men jeg gav mig den sidste chance hos Fatma. Efter jeg kørte med hende havde jeg ombestemmet mig, da jeg fik min selvtillid til at køre tilbage.Personligt er Fatima fantastisk søde, stille og rolig person, og det var meget beroligende og stress dæmpende til mig at køre med hende
Mathilde Madsen
Hun er den bedste ❤️
Lejla Udovicic
Anbefaler Fatma Ghanei som kørelære. Hun er forstående, hjælpsom og en virkelig sød person til at hjælpe en på vej med ens kørekort
Habib Qasemi
Vælg Fatma, hvis du ønsker en rolig, behagelig og lærerig kørsel og ønsker at består begge prøver i første forsøg 👌
Tone Lorenzen
Tillykke til mig 🥳 begge prøver i første forsøg, takket være Fatma ❤️
Maria Baajour
Vil 100% anbefale Fatma til enhver. Især hvis du er meget nervøs eller usikker. Hun giver sig god tid med at følge dit tempo, og roser meget undervejs i kørslen! Og så er hun bare super sød.
Josephine Batting
Jeg kom fra en anden køreskole, som jeg ikke kunne lide og blev anbefalet HeyWay af nogle jeg kendte. Valgte Fatma, fordi hendes bil var lille, men fik også et rigtig godt forløb, hvor jeg bestod første gang hos hende efter jeg havde dumpet 2 gange fra den gamle køreskole. Hun er rigtig tålmodig og rar, overholder altid hendes aftaler og er fleksibel og går op i ens velbefindende. Jeg vil anbefale Fatma meget. :)
Aysha A
Super rar oplevelse! Fatma var virkelig god til at få mig til at føle mig afslappet bag rattet. Derudover var hun også virkelig god til at udpege fejl, uden at gøre mig nervøs og var god til at forklare hvad jeg skulle gøre for at undgå det og opnå succes under kørslen
Zainab
Fatma er det sødeste roligeste menneske på jorden og kan varmt anbefales.
Nicole F
Jeg har været virkelig glad for at have Fatma som kørelærer. Jeg føler mig altid tryg, og synes at jeg lærer meget
Azha M
Fatma er venlig og glad for at lære fra sig.
Mariam A
Tusind stjerner til Fatma 🌟
Daniel A
Hun er fantastisk 👌
Zainab A
Altså seriøst jeg har sagt det før og jeg siger det simpelthen igen, fatma er den bedste i hele heyway. Hun underviser dig undervejs afhængigt af hvor langt du er nået med dine teori undervisning. Hvis jeg skulle påpege det beste ved fatma så er det at hun besidder en ekseptionel rolighed der afspejles på eleven. Hun er virklig heyways stjerne og perle.
Agnethe V
Jeg har bestået begge prøver i første hug. Fatma var super sød og rigtig dygtig kørelærer.Jeg har været meget glad for hele mit forløb
Zainab Al Jarrah
Altså seriøst jeg har sagt det før og jeg siger det simpelthen igen, fatma er den bedste i hele heyway. Hun underviser dig undervejs afhængigt af hvor langt du er nået med dine teori undervisning. Hvis jeg skulle påpege det beste ved fatma så er det at hun besidder en ekseptionel rolighed der afspejles på eleven. Hun er virklig heyways stjerne og perle.
Mona Amir Ali
Har haft de bedste oplevelser med Fatma, hun er en professionel kørelærer. Og meget pædagogisk.
Frederik Valdbjørn
Jeg er glad for at jeg valgt Fatma som kørelærer, havde det bedste forløb og bestod ved første forsøg
Kübra Ilgaz
Fatma er den mest tålmodige kørelærer man kan få. Hun er virkelig sød, og roser dig altid. Det var aldrig stressende at køre med hende, da hun gjorde så man følte sig tryg:)
Muhsen Saffa M Abdul-Hussein
Man består køreprøven første gang hvis man har hende som kørelærer
Mathilde Storgaard Kirkeberg
Jeg er lige bestået køreprøven i dag! Jeg kunne ikke have gjort det uden de gode køretimer med Fatma. Hun er virkelig sød og rolig at køre med, det var en fornøjelse at tage kørekort hos hende, og jeg følte mig helt forberedt til køreprøven.
Sandie Hamdan
ER LIGE BESTÅET KØREPRØVEN med den sødeste kørelære Fatma!!!🥳🥳 Hun er rigtig dygtig og tålmodig kørelærer. Og god til at lære en at køre fornuftigt bil.Jeg kan klart anbefale Fatma!!
Maria Baajour
Bestået køreprøven første gang. Hun er meget fleksibel, meget rolig når man køre og roser en meget. Og så sørger hun virkelig for at du er helt klar til din prøve. 5 stjerner herfra.
Mariam Ali Karim.
Hun er en super sød person og guider rigtig godt igennem dagens lektioner også er hun virkelig forberedt. Det var en vidunderlig oplevelse.
Monya Chaykh
Jeg har været så glad for Fatma som kørelære! Hun er rolig og tålmodig men samtidigt konsekvent og giver god feedback. Jeg følte mig tryg allerede fra første kørsel med hende. Med Fatma bestod jeg til min glæde køreprøven første gang og jeg kan helt sikkert anbefale hende!
Denise Ataro
Altid sød, og virkelig tålmodig. Hun stresser ikke, og roser altid når man gøre tingene rigtigt. Virkelig rar at have især hvis man er usikker
Julia Belling Lambert
Mega tålmodig og virkelig rar at køre med! Det perfekte valg af kørelærer, hvis du ligesom mig er lidt nervøs:)
Nura Al Ahmad
Hun var meget sød og tålmodlig. Hun er meget rolig og hun er meget hjælpsom
Yamila Masbah Navarro
Bedste oplevelser med Fatma
Angelina Juhl
Fatma er en rolig og sød person, bestod begge prøver i første forsøg 🤩
Cathrine Nørskov Nannestad
Verdens bedste kørelærer 👌
Victoria Christine Egholm Dyhr
Vildt god kørelære 💪
Chaima Mohammad Abdul Razaq
Hun er så sød og så tålmodighed, hun er god til at pres på, men det skal man se på en positiv måde. Især hvis man gerne vil blive en god bilist og det gør man hos Fatma!
Amalie Gottschalk Petersen
Kan varmt anbefale Fatma som kørelærer. Hun er tålmodig og rolig og god til at lære fra sig.
Sarah Nørregaard Jensen
Hun taler roligt, og er tydelig i sine forklaringer. Hun spørg også selv indtil hvad jeg tænker, i forhold til hvad man skal huske i forskellige situationer.
Rebeka Maria Winther
Fatma var ikke min første kørelærer. Jeg skiftede til hende, da jeg ønskede en ny kørelærer. Fra jeg startede mit forløb hos hende, til jeg fik kørekortet, tog det 13 dage. Hun er en dygtig og sympatisk kørelærer, der vejleder sine elever godt. Hun går meget op i, at finpudse ned til de mindste detaljer. Derfor underviser hun konkret og direkte. Jeg bestod min køreprøve i første forsøg, hvilket Fatma har haft stor andel i.
Mia Vid Stein Petersen
Jeg bestod begge mine prøver på første forsøg. Fatma er god til at undervise og til at gøre en tryg og rolig under kørsel. Hun roser en, men er også seriøs og udfordrer en på de områder, man har svært ved. Hun er god til at holde kontakt under hele forløbet, og hele tiden holder vores aftaler. 1000 stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Mia Vid Stein Petersen
Jeg bestod begge mine prøver på første forsøg. Fatma er god til at undervise og til at gøre en tryg og rolig under kørsel. Hun roser en, men er også seriøs og udfordrer en på de områder, man har svært ved. Hun er god til at holde kontakt under hele forløbet, og hele tiden holder vores aftaler. 1000 stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Fatima al Zahra Hassan Alfatlawi
Jeg har haft den bedste oplevelse med Kørelærer Fatma og vil helt klart anbefalde hende til jer alle! Jeg skiftet kørerskole til HeyWay her fornyligt og har været i gang siden 2019 på min tidligere skole, og har kun på 8 dage med Kørerlæreren Fatma bestået min kørerprøve på første forsøg. Under forløbet med Fatma: Fatma har været rigtig god til at være tålmodig med mig, jeg har følt mig så sikker ved at kører med hende! Fatma roste mig tit, og gjorde mig opmærksom på når jeg gjorde noget godt, hvad jeg ku havde gjort bedre Gør jer selv en tjeneste og vælg Fatma som jeres kørerlærer! I kommer igennem forløbet hurtigt og sikkert 😉
Munira Ahmed
RIGTIG GOD OPLEVELSE Havde Fatma som kørelærer. Det eneste jeg kan sige er at hun er den bedste kørelærer. Hun ved hvornår man skal presse og rose eleven. Hun har også styr på at få eleven godt klædt på til prøverne selvom vi ikke tror det selv. Fatma fik lavet mit forløb om til et lynkursus da jeg allerede blev færdig efter 2 måneder. Bestod begge prøver i første hug. Fatma kan klart anbefales HVIS MAN VIL VÆRE TRYG BAG RETTET UDE I TRAFIKKEN.
Mama Camara
Fatma er overordnet set en rigtig god kørelære hun lærer fra sig og er opmærksom på dine fejl og hjælper med at rette op på dem.
Ayat Faysal Mahdi
Er du nervøs af natur, og har brug for en dygtig, fleksibel og virkelig rolig kørerlærer, så kan jeg uden tvivl anbefale Fatma fra HeyWay. Fatma er virkelig kompetent, sød og rolig af natur. Hun sørger for, at du både får feedback under din kørsel og efter din kørsel. Jeg havde haft rigtig mange dårlige oplevelser med min gamle køreskole samt kørelærere - det var helt klart det bedste valg at vælge kørelærer Fatma fra HeyWay. Fatma formåede at lære mig så meget på virkelig kort tid. Det skal nævnes, at jeg havde været i gang med at tage kørekort i ca. 1 år, og jeg følte mig stadigvæk hverken sikker eller klar til køreprøven. På blot få kørelektioner med Fatma, har jeg personligt fået mere ro og selvtillid. Ja, og så bestod jeg køreprøven i dag! Ønsker du en fleksibel, kompetent, rolig samt sød kørelærer, så vil jeg helt bestemt anbefale, at du vælger Fatma!
Hanadi Fakhreddine
Perfekt!