Fadi

Mercedes A-class (Man gear) - Citroen C4 (Aut gear)

Book køretid
Opsamlingssteder
Ny Ellebjerg st.
Beskrivelse
Med sine 20 år som kørelærer, er Fadi en erfarende kørelærer, der ved præcis hvilken råd og tips der skal til for og blive en sikker billist. Fadi er yderste behagelig og tålmodig, og det vil du hurtigt mærke når han lære dig at køre bil.
Sprog
Dansk - Engelsk - Arabisk
Hobbyer
Fitness og styrketræning
Fun fact
Uddannet
2001
Ekstra lektionspris
450
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

8.7
59
anmeldelser

Tålmodighed

9.3
59
anmeldelser

Bilen

8.9
59
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Ellen M
Man kan mærke at han vil os elever det bedste i form af at få os til at lærer de ting vi skal i et rart tempo, samtidig med at han er dedikeret og til stede i sin undervisning, og så sørger han for at det bliver en god og sjov oplevelse for alle!
Klara M
Jeg har haft en super fed oplevelse med ham!! Ud fra hans video er der intet han siger som ikke passer, han har virkelig hjulpet mig frem med min nervøsitet også!! Kan klart anbefale ham!! Verdens bedste kørelærer virkelig!
Klara L
Fadi er en virkelig sjov og behagelig kørelærer. Man kan mærke han er virkelig engageret i at lære en at køre bil. Han får en til at føle sig virkelig tryg og godt tilpas når man kører bil, og det er noget af det vigtigste for mig. Med Fadi får du en virkelig god oplevelse!
Frida K
Fadi er virkelig sød og tålmodig. Jeg var nervøs til min første køretime, men han var sød til at afhjælpe nervøsiteten og hjælpe mig i gang. Han var tålmodig, når jeg gik ud og glemte noget. Kan klart anbefale Fadi
Amanda D
Fadi er en virkelig behagelig kørelærer, der presser een til at gøre sit bedste, men han bruger også al tiden på mobilen, nok det eneste kritikpunkt.
Thi A
Fed oplevelse og mega god lærer!☺️
Abdallah S
En mand med stor tålmodighed og ro. Desuden har han en rigtig god kommunikation, hvilket er noget jeg, og alle elever vil nyde rigtig godt af.
Frederikke E
Han er meget behagelig, snakkesalig og tålmodig at køre med.
Cille
Erfaren og behagelig. Sød og venlig og meget fleksibel. 1000 Tak for alt
Ida B
Det var min første gang på vejene og Fadi formåede at gøre det sikkert og sjovt - han skal helt bestemt være min kørelærer fremover💪🏼💪🏼
Julius
Tålmodigt og helt igennem et fantastisk menneske. Kan højt anbefale Fadi
Freja
Rigtig fin, tålmodig lærer
Rigtig tålmodig og rolig
Fadi er rolig og samtidigt enormt nærværende :-)
Imane Raida
Fadi er heyway’s bedste Kørerlærer uden tvivl !!! Jeg kan anbefale ham. Super tålmodig, professionel og grineren. Jeg havde en dårlig oplevelse med min første kørelære men Fadi gjort at jeg blev hos Heyway og fik en god oplevelse ! Skud ud til Fadi, bedste kørelære i København!
Berit
God og lærerig oplevelse..