Chadi

Volvo XC60 2018 (SUV) - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Nørrebro Station
Beskrivelse
Chadi er en rutinerede og fokuserede kørelærere, han sørger for at finpudse dig til at være en super bilist og han gør det med et smil hele vejen igennem. Chadi har en super lækker Volvo SUV som giver dig optimal køreglæde samt et godt overblik i trafikken.
Sprog
Dansk - Engelsk - Arabisk
Hobbyer
Styrketræning og motorcykel
Fun fact
Uddannet
2006
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.9
135
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
9.8
135
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.9
135
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.7
135
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Nour S
Jeg er en af de lidt ældre elever, hvilket betyder, at jeg ingen overmod har som de fleste unge. Jeg var skræmt for bilen og især speederen. Med Chadi rolige vejledning og tålmodighed kunne jeg stille og roligt overkomme den frygt. Havde ellers startet hos en anden kørelærer først. Men Chadi er helt sikkert favoritten. Han har sådan udviklet en hyggelig undervisningsatmosfære, hvorfor jeg ville ønske at kunne give ham mere end 10/10.
Miriam T
Han er meget rolig, instruerende og beroligende. Han guider en igennem trin for trin, og er meget opmærksom gennem det hele. Udover det sluttet timen af med de observationer han har foretaget sig under sessionen. Altid meget givende, da man bliver ekstra opmærksom på de ting der kan forbedres. Alt i alt er det altid en god oplevelse med Chadi
Mariam L
Chadi er den BEDSTE kørelærer. Ingen med den tålmodighed han har, og det gode humør under hele køreturen! Kan KLART anbefales✅
Simon F
Bedste køreskole. Fleksibel og nem booking. Jeg havde Chadi som kørelærer, og han kan varmt anbefales! Alt i alt, har jeg haft et godt forløb hos Heyway!
Cirkeline N
Jeg bestod første gang! Det kan jeg virkelig takke min fantastiske kørerlærer Chadi for! Der var ikke et eneste tidspunkt i mit forløb hvor jeg ikke følte mig godt støttet. Jeg kunne spørge om alt og jeg fik den hjælp jeg havde brug for! Så tusinde tak for denne fede oplevelse.
Miriam A
Jeg havde mine første kørelektioner med Chadi og han var utrolig rar at køre med. Han er virkelig nede på jorden og har en ro som få kan måle sig med. Jeg følte mig tryg under det hele, og hvis jeg skulle blive stresset eller lidt nervøs, så var han rigtig god til at berolige en. Det eneste som var "svært" for mig var bilens størrelse. Jeg var/er ikke vant til store biler og følte lidt jeg kunne miste overblik i trafikken, men ellers var det hele mega godt
Amro A
Chadi er en god kørelærer. Han ved hvordan vi nye bilister skal færdes på vejen. Han er meget tålmodig og guider eleven godt igennem hele processen.
Josephine
Han har altid tålmodighed til hvis der er noget man har svært ved.
Saffa E
Chadi er den BEDSTE kørelærer
Yasmin
Han er meget god til at rette op på dine fejl, og give konstruktiv feedback efter enhver køretime. Derudover er køretimen altid hyggelig, da han sørger for en god stemning!
Martine Miller
Mest tålmodige og stabile kørelærer. Jeg har været tryg hele vejen igennem, selvom jeg var meget nervøs for at køre bil. Jeg kan virkelig anbefale Chadi.
Nikoline Ranek
Sød, rar og nede på jorden. Ku ik ha bestået i første forsøg uden hans gode hjælp
alia
God til at forklare hva man skal og gør det stille og roligt
Sandra
Han er tålmodig, har en behagelig og rolig energi og god humor. Det er en glæde at have ham som kørelærer :)
Stanislav Rojco
Beroligende og helt nede på jorden, en fornøjelse at kører med Chadi
Christian Hartmann
God, meget hyggeligt og stille og rolig
Michelle K
Jeg har skiftet min kørelærer til Chadi, og det er det bedste jeg har gjort i mit forløb! Han har flere års erfaring og det kan tydeligt mærkes. Utroligt tålmodig og stor tillid til mig. Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼
Sinnet Eline
At have Chadi som kørelærer har været helt fantastisk! Lige fra første dag fik han skabt en ro og en tryghed på turen. Jeg mødte op til første køretime og var skrækslagen, for at sige det mildt, men Chadis rolige og selvsikre væremåde gav mig en kæmpe tro på, at han nok skulle lære mig at køre bil. Og det gjorde han!Chadi er meget pædagogisk og formår at møde eleven lige der hvor de har brug for det. Vores ture har været fyldt med latter og hyggelig snak. Han giver en peptalks, når man har brug for det og kærlige løftede pegefingre når det skal til. Chadi er nemlig ikke kun en sindssyg dygtig kørelære, han er også et fantastisk menneske (med masser af sjove og spændende historier). Der er ikke nogen tvivl, Chadi er den man skal vælge som kørerlærer, for bedre findes de simpelthen ikke!
Zanya Victoria Ravn Abelgren
Chadi er en virkelig dygtig og professionel kørelærer. Han er meget tålmodig, beroligende og ekstrem dygtig til at få dig til at føle sig tryg. Det er hyggeligt og sjovt at køre med Chadi og han sørger altid for god stemning:) Han er verdens BEDSTE kørelærer, så kæmpe anbefaling herfra!!!
Elizabeth Adjei Hozame
Jeg var meget nervøs i starten, og han fik mig ned på jorden. Han var mega tålmodig og gav mig den tid jeg havde brug for. Chadi er også en meget sød person, hvilket er fantastisk. Han gav mig en masse ros, som gjorde jeg fik lyst til at køre endnu mere, Chadi var også sjov og humoristisk på samme tid, mega nice. Hvis jeg havde brug for lidt hjælp, var han altid klar til hjælpe mig. Så Chadi kan være en stolt kørelærer fordi han er så dygtig, derfor har jeg heller ingen kritik, jeg elsker mit valg så meget.
Amalie Majgaard
Med Chadi gik jeg fra at være anspændt til selvsikker og rolig, han er sjov og beroligende, han er dygtig til at forklare og han er meget til stede. Føler mig heldig over at have ham som kørelærer!
Alexander Wiese
Tålmodig og rolig
Line Fogt Pollas
Afslappet atmosfære. Havde tillid til Chadi fra første sekund. Super god til at skabe tryghed. Venlig og rolig! Og har god humor :-)
Simone Osabuohien Simon
Chadi var meget pædagogisk, da han rettede fejl. Og han var meget tålmodig og rolig.
Jonathan Møss Aarup Petersen
Rigtig flink og imødekommende
Line Fogt Pollas
Chadi er bare en super kørelærer :-)
Simone Tolsgaard Suwalski
Chadi er super tålmodig og virkelig betryggende at køre med!
Simone Schmidt Hamm
Chadi er super tålmodig med dig, og har forståelse for at man er ny til at køre bil. Han er rigtig god til at guide dig igennem hele forløbet, og berolige dig hvis du er nervøs. Kan kun anbefales! :)
Diane Holberg
Chadi er ekstremt nærværende og rolig. Han er god til at forklare og guide når der er brug for det. Kan kun anbefale ham som kørelærer på det varmeste!
Heidi Abou Hait
Chadi var tålmodig, det gjorde at man følte sig sikker ude i trafikken. Han var god til at guide på en rolig og forstående måde ude på vejen, hvor man godt kan være nervøs