Asef

VW Golf 2013 - Manuelt Gear

Book køretid
Opsamlingssteder
Lyngby St.
Beskrivelse
Asef har mange års erfaring fra transportbranchen, herunder taxa og varekørsel. Asef er vant til og arbejde med mennesker, da han også har arbejdet som frivillig som fodboldtræner.
Sprog
Dansk - Engelsk - Pashto
Hobbyer
Fodbold og løb
Fun fact
Uddannet
2021
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.9
164
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
9.8
164
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.9
164
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.7
164
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Anastasia D
Utrolig venlig og tålmodig kørelærer. God til at forklare og kan klart anbefales.
Josefine V
Asef var rar, venlig og tålmodig. Han var god til at forklare. Det var en rigtig god oplevelse og man fik hurtigt ro på og kontrol over bilen i hans selskab.
Billie
Asef var hjælpsom. Han forklarede hvad der skulle gøres anderledes, og hvordan man gjorde det. Han var meget rosende, beroligende og tålmodig, så man følte sig tryg i bilen og på vejen. 10/10.
Martin W
Super flink og dygtig til at lærer fra sig. Skiftede til ham lidt sent i mit forløb og bestod kørerprøven i første hug efter jeg kun havde haft ham som kørelærer i ca 3 uger. Meget hjælpsom og vil det bedste for eleven.
Cecilie J
Bestod i første forsøg efter at have skiftet til Asef, kæmpe anbefaling!
Abdullah Alzoubi
Han var rigtig gode
Amanda
Asef var en mega god og tålmodig kørelærer, som altid var fleksibel og god til at forklare, når man var ude på vejene :)
William Hvid
Super god kørerlærer. Kan klart anbefale ham
Ary
Jeg kan klart anbefale Asef som kørelærer. Han er hård, men sjov, betænksom og er meget god til at lære fra sig.
Alma Trollesborg
Asef er den største G jeg har mødt i mit 20 årige lange liv. Vælg Asef som din kørelærer, jeg lover du ikke kommer at fortryde det. Asef er så tålmodig med din kørsel og svarer godt på alle spørgsmål du måtte have.
Mahmud Ghafori
Asef er sød og super grinen kørelærer. Og gør man er tryg i bilen og fortæller tinge på en god og nem måde. Jeg kan klart anbefalede asef som kørelærer.
Ludvig
Han er først og fremmet sjov og imødekommende. Meget toldmodig, sjov og venlig. Alt i alt en kæmpe champ 😎
Yasin saafi
Han er sjov, god vibe
August
10/10! Jeg har kun godt at sige om Asef. Asef er er en sindsyg god kørelærer, der er rigtig grundig med at sætte en ind i alt kørsel, og man lærer altid rigtig meget i køretimerne, desuden er han rigtig god til at tage hånd om sine elever og vejlede dem! Jeg var selv rigtig nervøs op til køreprøven, men det hjalp han mig meget med at komme af med, og derfor bestod jeg også min første kørerprøve🥳😁
Hannibal
Jeg synes det hele var dejligt. God kritik og god ros
X
Jeg synes det hele var meget fint
Jessica Smith
Asef er behagelig, tålmodig og dygtigt.
Martin
Han er meget flink og tålmodig, og også rolig hvilket er godt hvis man er nervøs. Hans bil er en Polo, og den er en god størrelse og let at manøvre rundt i. Kan 110% anbefales som kørelærere, jeg bestod første gang.
Oliver
Super tålmodig og cool at have med i bilen. Jeg lærer meget og han er god til at forklare. Det er en ren fornøjelse
Gustav
Asef er tålmodig og rolig - han er konstruktiv og er god til at lære fra sig. Han er nem at snakke med og super sød! Hver gang man går fra en kørsel med Asef har man lært noget nyt og lært at mestre det. Han møder altid til tiden og så er han ikke mindst super dedikeret omkring sine elever! 10/10 herfra! :)
Elias
Nice og flink fyr. God til at gøre en opmærksom på sine fejl
Freja
Mega god kørelærer!! Kan helt klart anbefales!! Mega rar, hjælpsom og tålmodig
Louis
Han er tålmodig og har god humor med i kørslen også!
Mubarak Shariff
Mega god kørelærer altid smilende når man møder ham inden en lektion, han hjalp mig nemt igennem efter jeg havde været inaktiv i noget tid pga corona, takket været ham tog det kun et par extra lektioner så var jeg klar til køreprøve! Mega god til at forklare ting og meget tålmodig plus hans bil er nem og kører i
Phillip Høj sandgaard
Asef er en Skide god kørelærer. Han er rigtig god til at få dig til at være rolig under kørsel, og så er han nem at snakke med. 10/10
D. A
Asef er meget behagelig og pædagogisk i hans måde at lære på. Du føler du kører med en ven, men samtidig har han styr på det hele.
Louis L
Asef er super god kørelærer, han er mega god til at gøre køretimerne behagelige og sjove!
Jooya A
kørsel 3 i byen gik rigtigt godt med Asef. Han var tålmodig og god til at forklare detaljer.
Gustav L
Assef er en fed fyr med styr på sin bil og sit job. Super professionel og er kun ude efter at få dig igennem. Rigtig god mand med hjertet på det rette sted.
Tobias Dybkjær
Min oplevelse var så god med asef, han er god og hurtig til at lærer fra sig. Han er tålmodig og fyldt med gode tips.
Louis Lund
God til at gøre timerne behagelige, sjov, tålmodig og en mega rar person. Kommer til at savne at være ude og køre med ham. Hvis jeg kunne, så ville jeg give 11/10 i rating! 🌟
Oliver Aagaard
Asef var en perfekt kørelærer, jeg bestod første gang og han gjorde det på kun 30 dage. Intet mindre end en kæmpe anbefaling herfra
Sasha Nyby-Knudsen
Asef er så sød, åben og tålmodig og man føler sig virkelig tryg ved, at køre med ham. Han er rigtig dygtigtil at lære fra sig og fik mig igennem køreprøven i første forsøg. Jeg har ikke en finger at sætte på, hvad han evt kunne gøre anerledes
Raja Qais
Super god, den bedste kørelære man kunne ønske sig. Har prøvet mange andre kørelærer men Asef var helt speciel. Fantastisk mand og altid smilende. Altid fokuseret på dine behov og læring. Hvis man vil igennem sit kørekort forløb hurtigt samtidig med et godt grin og godt humør så kan jeg helt klart anbefale Asef.
Mads Uldall Naver
Asef er den bedste kørerlærer man kan forestille sig. Han er 100% engageret for at man kommer hurtigst muligt igennem og består første gang, samtidig med at kørselsmodulerne er en ren leg. Kunne ikke have haft en bedere lærer💪❤️
Raja Qais
Super god, den bedste kørelære man kunne ønske sig. Har prøvet mange andre kørelærer men Asef var helt speciel. Fantastisk mand og altid smilende. Altid fokuseret på dine behov og læring. Hvis man vil igennem sit kørekort forløb hurtigt samtidig med et godt grin og godt humør så kan jeg helt klart anbefale Asef.
Darin Sadik
Han var super tålmodig og ærlig!
Villads Calberg
Asef er en sindssyg kørelærer. Finder prøver hurtigere end du kan nå at blink. Super god til at lære og man har det altid sjovt.
Weronika Jasica
Asef er utrolig sød og tålmodig. Han er meget god til at forklare ens fejl og sige hvad man skal gøre i stedet for 🙂
Rosa Jakobsen
Han var meget tålmodig og gav massere af tips til hvad man kan gøre bedre
Rodi Khalil
Ekstrem god, tålmodig og sjov kørerlærer. Udover at være en god kørerlærer, er han klart en af de sjoveste mennesker jeg har mødt. Han var ikke bare vores kørerlærer, men blev også en rigtig god ven. Virkelig behagelige og sjove kørelektioner, som jeg ikke glemmer. Udover at han var sjov, var han ekstrem god til at lære fra sig, bestod det hele 1. gang, så noget kan han jo. Han er ekstrem god til at skaffe køreprøver og teoriprøver, så der er altså ikke 3 måneders ventetid her hos Asef. Så hvis du skal have en sjov, sød og god kørelærer, så det Asef. Jeg kunne altså ikke forestille mig en bedre kørelærer end Asef.
Nikolas Petrovic
Min oplevelse med Asef var fremragende. Han har god indstilling og er indstillet på at gøre dig bedre til at køre i bil for hver gang. Han er ærlig og retter dine fejl med det samme og kommer med gode råd så du hurtigt
Gustav O
Asef er den perfekte kørelærer! Han er tålmodig, rar, venlig og seriøs omkring elevens læring! Hver gang man går fra en lektion med Asef har man fået styr på de nye ting msn har lært med det samme. Asef er 10/10! Han fik mig nemt og hurtigt igennem forløbet og er nemt at planlægge tider med. Han går op i sine elever. Jeg anbefaler Asef til alle der gerne vil nemt og hurtigt få sit kørekort og bestå køreprøven med det samme!
Frederik A
Asef er en ekstremt dygtig kørelærer der ikke slipper dig, før du selv føler dig klædt godt på til prøverne. Han er rolig og nede på jorden, men også klar på spas under køretimen. Asef er uden tvivl en kørelærer, der har flair for at lære fra sig og sørge for at du bliver tryg i din kørsel.
Frederik A
Asef er en ekstremt dygtig kørelærer der ikke slipper dig, før du selv føler dig klædt godt på til prøverne. Han er rolig og nede på jorden, men også klar på spas under køretimen. Asef er uden tvivl en kørelærer, der har flair for at lære fra sig og sørge for at du bliver tryg i din kørsel.
Elias H
Bedste kørelærer dk, sindssygt nice😍
Kira Ø
Det bedste ved Asef er bl.a. hans motto “ du skal ikke være bange for at fejle, det er dine fejl du lære af”Hans selvsikkerhed og evne til at skabe ro.Meget lærerig og konstruktiv feedback
Magnus B
Asef er god til at lærer fra sig, og er bare generelt et behaligt menneske at være sammen med. Han er god til at finde prøver, og vil det bedste for sine elever
Janus Ø
Asef er altid super tålmodig og fokuseret til køretimerne, og han skaber hurtigt en god kemi med eleven. Han udstråler også at han er tryg ved at køre med eleven, hvilket giver en mere afslappet køretime, efter min mening. Derudover er han ekstremt tjekket, og ringer altid hvis der er ændringer i forhold til køretider eller lignende. Kæmpe anbefaling herfra.
Sanders N
Han er super god, han er meget rolig og samtidig efter en med det man mangler op til køreprøven, så man er helt klar til prøven. Jeg bestod første, pga Asef!
Hannibal B
Asef er super god. Der er ikke en finger og sætte på ham. Han svare på spørgsmålene og stresser ikke.
Munira Idiris
Asef er den bedste kørelærer jeg har haft. Han er tålmodig, højt humør og de bedste tips!
Mie M
Asef er tålmodig, sjov, god til at lære fra sig og meget menneskelig. Bedste Kørelære!
Emil Ferrold
Fantastisk, jeg lavede mange fejl og skulle høre de fleste ting flere gange, men alligevel fik han styr på mig.
Edress Amini
Super
Mie Mørch Larsen
Asef er tålmodig, sjov, god til at lære fra sig og meget menneskelig. Bedste Kørelære!
Mikkel Lund
Sindsyg god, og mega flink. Meget afslappet og rolig at køre med. Kan stærkt anbefale Asef.
Jacob Brorstrup Falcon
Asef ser alt, du gør, hvilket er super. Han er kontant på de fejl, du laver, hvilket forbereder dig godt til køreprøven.
Matthias Thellufsen
Behagelig at køre med og han lærer en at køre i bil lyn hurtigt
Daniel Lings
Super sød, mega engageret kørelærer!
Viola Birkholm Finsen
Mega god og lærerig kørelærer! Super tålmodig, sjov, rar og gør kørefaget overskueligt
Noah Abiodun Emmanuel
Asef er tålmodig, behagelig og god til at lære fra sig. Alt i alt, super fed kørerlærer kan klart anbefales + fed bil
Yaldah Delsoz
Asef er den bedste kørelærer, og den eneste rigtige. Han lægger utrolig meget vægt på at eleven får noget ud af sin undervisning. Laver du den mindste fejl, kan du være sikker på på at Asef gøre dig opmærksom på det, for din egen skyld! Udover han lægger vægt på at udføre sit arbejde godt, så er han også super rar at være sammen med i bilen, og underholdende. Tak for alt Asef!❤️
Alma Trollesborg
Jeg bestod begge prøver første gang. Asef er ekstremt fokuseret og dygtig til at lære fra sig. Hele oplevelsen har været meget tryg og behagelig. Kan helt klart anbefale ham som kørelærer!
Julie Christina Bergstrøm
Med et lyn forløb hos verdens sødeste og mest kompetente kørelærer Asef fra Heyway, fik jeg kortet i hus på no time og alt i første forsøg. Asef har været en fornøjelse at køre med, han er tålmodig, sjov og god til at forklare alt undervejs på en måde man forstår og husker. Asef får 12/10 fra mig ;-)
Gustav Ulka
Han havde styr på alt og var let at tale med omkring processen, han sørgede for man forstod teknikken og var god til at minde dig om de ting man skulle forbedre.
Erik Helmuth Rame
Asef var mega god til at finde ud af hvad jeg havde styre på og hvad jeg ikke var så god til. Han er venlig og betænksom, og jeg kan stærkt anbefale hans køretime!
Minna Sofia Genia Lajboschitz
Jeg har haft Asef en gang under min første kørsel og han var god til at forklare tingene og sørge for at man var glad da man gik derfra
Rikke Boe Juhl
Super godt. Han var god til at lærer fra sig, og få en til at føle sig tryk i trafikken.
Cecilie Dawall Ulstrup-Hansen
Jeg lærte på meget kort tid med Asef’s hjælp, at køre bil og tro på at jeg godt kan!
Erik Helmuth Rame
Han er venlig og MEGET tålmodig, tak for en super kørsel!
Bertram Nielsen
Asef var meget hurtig til at finde prøve tider. Meget effektiv!!!
Max Navarro Trabolt
Han tager ting stille og roligt, selvom man laver små fejl, så give han fedback på hvordan man kan forbedre