Anders W

Kia Seat 2017

Book køretid
Opsamlingssteder
Lyngby Station
Beskrivelse
Anders er også uddannet pilot, som gør at hans overblik og reaktionsevner er helt i TOP. Så om du vil lære at køre bil eller flyve, så går du aldrig galt i byen med Anders. Anders køre på deltid, da han også har sine flyvemaskiner at lege med.
Sprog
Dansk - Engelsk
Hobbyer
Løb, trænning og personlige udfordringer
Fun fact
Uddannet
2008
Ekstra lektionspris
500
kr
Aftentillæg
Hverdage efter 17:00
100
kr
Weekendstillæg
Lør/Søn & helligdage
150
kr
Alle priser og tillæg er pr 45 min. lektion

Elevers oplevelser med kørelæren

Mødestabil

Green start icon
9.6
40
anmeldelser

Tålmodighed

Green start icon
10.0
40
anmeldelser

Bilen

Green start icon
9.3
40
anmeldelser

Fokus

Green start icon
9.8
40
anmeldelser

Anna

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Michael

Hasan – min kørelærer – han er bare den bedste – han er for sej. Jeg var så nervøs de første gange jeg skulle kører – og igen da jeg skulle køre på motorvej – men under Hasan’s kyndige vejledning gik det hurtigt over! ☺️

Clara J
Jeg har kørt med 3 forskellige kørelærere, og Anders var helt klart den venligste, mest imødekommende og mest motiverende af dem alle. De 2 gange jeg var ude og køre med Anders var nok de 2 mest lærerige kørelektioner.
Allan
Det var en fornøjelse, at have første køretime med Anders. Der var god kemi, Anders var tålmodig lærerig og god til at kommunikere budskaberne. Jeg kan klart anbefale Anders til alle fremtidige elever.
Amanda D
Anders er en utrolig tålmodig og vildt rar kørelærer, så man føler sig altid godt tilpas, især hvis man er en smule nervøs. :-)
Oliver K
Jeg synes Anders er super dygtig. Han er meget tålmodig og behagelig at køre med. Han er super god til at give instrukser og lære fra sig. Dog har han i en periode virket meget ufokuseret ift aftaler, hvor han har aflyst flere aftaler, og han var ikke klar over, hvornår andre aftaler skulle finde sted.
Michael Bøeck
Super venlig, tålmodig og dygtig Kørelære
Elise Jørgensen
Anders var super god som kørelærer. Havde ham til teorilektionerne og til kørsel 1. Var meget nervøs men han var super god til at få mig til at slappe af. Han fik mig til at føle mig sikker i bilen. Det eneste er at han er en efterspurgt mand, så syntes ikke der var så mange tider man kunne vælge, hvilket var en ulempe da jeg gerne vil havde kørekortet hurtigt. Men hvis du tager kørekortet i et normalt tempo vil jeg helt klart anbefalde Anders! Han gav et virkelig godt indtryk bare af en køretur.
Adam E
Det var en rigtig behagelig kørsel, der var intet stress. Han er god til at forberede en til hvad der kommer til at ske, og hvordan det skal ske.
Kasper
Helt fantastisk! Højt humør - dybt engageret og rasende dygtig. Kan klar anbefale Anders!
Sara A
Han er tålmodig og god til at lære fra sig!
Frederik L
I mit kørekort forløb har jeg været igennem tre forskellige kørelærere. Ikke før Anders har jeg oplevet struktur og fleksibilitet. Da jeg var ude og køre med Anders var han rolig, tålmodig og der var plads til fejl!! Alt i alt skaber han gode rammer for læring :))
Sofia K
Rigtig god
Sofie Skriver
Anders er super dygtig og behagelig at køre med.
Lumi Bjerregaard Glundø
Anders er super venlig og tålmodig og jeg har virkelig ham at takke for at jeg endelig fik mit kørekort. Tilmed i første forsøg!Jeg kan virkelig godt anbefale ham, især hvis man er lidt usikker og sårbar. Kæmpe ros herfra.
Sonny Nielsen
Super god
Hasan Aziz
Hans energi ❤️
Ulla Krohn
Han er god til at lære fra sig og udfordre mig!