FAQ

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her?

Skriv til os i chatten eller på mail.

Hos HeyWay har vi fjernet den gammeldags proces med at du skal kontakte køreskolen eller din kørelærer hvergang du ønsker at deltage til en undervisning. Du tilrettelægger selv hele dit uddanelse forløb og booker også selv din køretider direkte i kørelærens kalender. Nemmere kan det næsten ikke blive;-)

Du kan starte på kørekortet 3 måneder inden du fylder 17 år. Du kan tidligst tage teoriprøven 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst tage den dag du fylder 17 år.

Dette er forskelligt fra person til person, de fleste bruger ca. 3-4 mdr. Via vores bookingsystem kan du selv tilrettelægge dine tider og derved formindske processen helt ned til 4-6 uger.

Hos HeyWay er det er helt gratis at starte på kørekortet, det gør du ved at komme ned til en af vores gratis intro timer. Her vil du få fortalt alt den information du har brug for at vide.

Du kan med vores smarte udregner selv have medbestemmelse på prisen for dit kørekort. Prisen er beregnet ud fra den obligatoriske undervisning, det andre køreskoler kalder en lovpakke. Prisen på dit kørekort hos HeyWay afhænger af om du vælger undervisning i hverdagene eller i weekenderne, samt hvilken kørelærer du vælger.

Du kan lege med vores smarte udregner Her

Nej det er desværre ikke muligt og de køreskoler der yder denne service, bryder loven. Hos HeyWay foregår al teoriundervisning som tavleundervisning. Vi tilbyder at tage teoriundervisning flere steder i København, hvilket gør det meget nemmere og mere fleksibel.

Nej, det kan man ikke. Det man lærer i teoriundervisningen skal afprøves på banekørsel eller ude i trafikken. Man får derfor udleveret en digital lektionsplan som en app der fortæller hvad der skal undervises i gang fra gang.

Ifølge loven skal du som minimum have 29 teorilektioner a 45 min. Disse er delt over 8 teorimoduler. Hvis du føler behov for at gentage teorien er du altid velkommen til at deltage til flere teorimoduler.

En manøvrebane er en lukket bane hvor du for første gange lærer bilen at kende. Man er normalt 3 elever på en manøvrebane og kurset varer omkring 3 timer.

Ja, hos HeyWay kan du helt selv vælge din kørelærer. Ved hjælp af vores bookingsystem kan du se: anmeldelse, biltype, priser og ledige tider. Det er selvfølgelig også muligt at skifte kørelærer, det gør man ved at vælge en ny kørelærer inde i bookingsystemet. Du kan læse om alle vores kørelærer Her

Du kan vælge imellem at tage den traditionelle (lysbillede) eller digitale teoriprøve. Til prøven får du tildelt 25 billeder og til hvert billeder er der 2-4 svar muligheder. Du må højst have 5 billede fejl for at bestå prøven.

Den normale ventetid er ca. 2-4 uger. Der kan være perioder hvor der er lidt længere ventetid på prøver.

En logbog er din garanti på at du får al den undervisning som loven kræver og denne skal underskrives hvergang du har fået noget undervisning. Glemmer du din logbog kan du ikke modtage undervisning og du skal som regel betale for den undervisning igen.
Hos HeyWay har vi lavet logbogen digital som en app, så du ikke behøver at gå rundt med en gammeldags papirlogbog. Dette sikre også at du ikke glemmer den og derved ikke kan deltage til undervisningen.

En teoriprøve koster 600,- og består man den bliver beløbet overført til køreprøven. Består man desværre ikke teoriprøven skal der betales 600,- til politiet før en ny teoriprøve kan bestilles.

Det betyder at der har været en anmærkning i lægeerklæringen og derfor skal embedslægen godkende papirerne. Derfor vil det normalt tage lidt længere tid at få godkendt sine papir.

Nej, du skal først bestå din teori prøve før der kan bestille en køreprøve.

Du får svar på din teoriprøve med det samme efter prøven.

Du tager enten kontakt til Vores kundeservice, så bestiller vi en ny prøve til dig. Du kan også vælge selv og betsille en ny tid via Borgerservice. Husk du skal betale et nyt gebyr til politiet for at komme op til teoriprøven igen.

Ja du får øvet teoriprøver til nogle af undervisningerne. Vi opfordrer dig dog til at købe adgang til online teoriprøver som kan købes via vores digitale logbog.

Du kan tidligst komme til glatbane efter du har gennemført teorimodul 8. Dog skal du have en mundtlig accept af den kørelærer der underviste dig i kørsel 7 el 8, dette sikre at du er klar til glatbanekurset.

Du vælger sammen med din selvvalgte kørelærer en tid til køreprøven når I, i fællesskab vurdere dig klar. Du skal op til køreprøven i skolebilen, dvs. din kørelæres bil.

Køreprøven varer normalt 30-45 minutter. Du bliver bedømt af en prøvesagkyndig, som sidder ved siden af dig under prøven. Den sagkyndige vurdere om du kan køre bilen sikkert gennem trafikken og om du har lært de nødvendige færdigheder.

Dit kørekort skal fornys hvert 15. år

Du må som udgangspunkt maks. holde en pause på 3 mdr. hvis du holder en længere pause kan du risikere at skulle starte helt forfra.

KONTAKT

HeyWay ApS
CVR: 39491982

Falkoner Alle 4
2000 Frederiksberg

Email: [email protected]
Telefon: 72173737